Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht, en supersnel geleverd. Bedankt!

Supersnel,goedkoop en goede...

Supersnel,goedkoop en goede producten!BRAVO!!

Snel, goede prijs en prima product!

Aanrader

Eenvoudig bestellen, goede informatie tussendoor over de voortgang van de bestelling en levering en de volgende dag geleverd. De voordeligste prijs die ik zo snel kon vinden.

vlot verlopen

vlot verlopen

besteld betaald geleverd .

besteld betaald geleverd .. snel efficient en juiste materiaal / goeie site

Vlotte en correcte levering top!

Vlotte en correcte levering top!

Eerste order

Gezochte artikelen snel gevonden en via internet besteld. Snelle levering volgde, dus tevreden!

Geen klachten.

Geen klachten.

LEDworldnl 10 op 10

Deze review bij uitzondering op vraag van de aanbieder, normaal schijf ik uit eigen beweging maar ik vergeet dat wel een keer, in feite jammer want bedrijven die zeer goed zijn in wat ze doen mogen best geduid worden want er zijn al genoeg beunhazen die meesurfen op het www. In een ver verleden ooit een bestelling geplaatst bij een bedrijf dat al jaren ter ziele gegaan is, had nieuw led spul nodig en na eerst wat info inwinnen heb ik voor LEDworldnl gekozen. Bleek een goede keuze want dit is (ook) een no nonsens bedrijf die doet wat ze vermelden (of beloven) en naast een grote "catalogus" ook een zeer overzichtelijke website met veel info over alles wat led-producten betreft. Ik heb 12 spots met lamphouder en Gu10 fittings besteld, delen van men bestelling konden niet de volgende dag geleverd worden en daar kreeg ik netjes een mail over met de vermelding dat het een tweetal dagen zou duren. Voor mij geen probleem ik heb (behalve een keer men printer) nog nooit wakker gelegen of men bestelling de volgende dag geleverd wordt of de snelheid van formule 1 of de postduif gehanteerd wordt, is zelfs geen criteria voor mij ! Ik ga op het www voor de keuze niet voor de snelheid. Slotsom, LEDworldnl onberispelijk dus vijf sterren en hoef ik het nog te duiden naar goede gewoonte POST NL als koerier staat garant voor betrouwbaar leveren (aan huis).

shipping to Belgium very fast

shipping to Belgium very fast : less than 24 hours! Thanks

Alles super gegaan

Alles super gegaan, vlotte service, verzending, . . graag tot een volgende :-)

Super tevreden en snel geleverd.

Niks is er gebeurd maar niemand is...

Niks is er gebeurd maar niemand is perfect

Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering. Erg tevreden

Goed product en super snelle levering!

Langere levertijd dan beloofd

We hebben heel lang op onze levering moeten wachten

Prima advies via de mail gehad over...

Prima advies via de mail gehad over inbouw led verlichting in een camper. Materiaal werd snel geleverd met duidelijke handleiding, alles werkt inmiddels uitstekend.

Prima en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en actuele snelle...

Mooie kwaliteit en actuele snelle levering

Snel geleverd en de batterij werkt goed.

Snel geleverd en de batterij werkt goed.

Snelle levering en een goede prijs...

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed verpakt,snel bezorgd.

Goed verpakt,snel bezorgd.

Good customer support

Good customer support

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.