Snel aflevering

Snel aflevering

Prima service, snelle reacties, goed advies

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Goede serrvice

Armaturen besteld. Lampjes vergeten. Gebeld naar Ledworld. Wat heb ik nodig ?.Snel em duidelijk antwoord gehad. Direct besteld en de volgende middag kon ik mn klusje klaren . Prima bedrijf kun je oo bouwen.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooie lampen voor een goede prijs. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Snelle levering en veeeeel goedkoper...

Snelle levering en veeeeel goedkoper dan in bij de diverse bouwmarkten

Perfecte uitleg, levering en prijs

Duidelijke telefonische hulp en uitleg bij aankoop, leveringstijd zoals besproken, correcte verpakking bij versturen van gevoelige LED buizen: perfect!

Mooi optijd bezorgd en een goed apparaat

Mooi optijd bezorgd en een goed apparaat

TL Lamp

Perfect gedaan

Op tijd het bestelde product geleverd.

Op tijd het bestelde product geleverd.

Product ontvangen als omschreven!

Product ontvangen als omschreven! Snel geleverd Goede prijs kwaliteitverhouding Top!

Zeer snelle top service

Zeer snelle top service! Product geleverd zoals bestelt en goed verpakt tegen breukschade Ga er zeker nogmaals bestellen

Super goede service!

Super goede service!! Lamp komt defect uit de doos en de dag erop is het geregeld en is er een nieuwe lamp verstuurd.

prima levering en service

prima levering en service, goede response bij vragen

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Prima afgewerkt.

Prima afgewerkt.

Led tl verlichting super snel geleverd...

Led tl verlichting super snel geleverd en goede service

De spotjes waren precies op de juiste...

De spotjes waren precies op de juiste lichtsterkte. Levering was verder perfect.

Snelle en keurige levering.

Snelle en keurige levering.

Super snelle levering

Super snelle levering, goed product, mooie prijs

Volop keuze ,snelle levering en netjes...

Volop keuze ,snelle levering en netjes ingepakt

Niets op aan te merken

Bestelde artikelen keurig op tijd...

Bestelde artikelen keurig op tijd geleverd. Ze voldoen aan de verwachtingen.

Snelle service.

Snelle service.

Snelle verzending

Snelle verzending, goede prijs

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.