Ben erg tevreden ovrr de service ja

Ben erg tevreden ovrr de service Kreeg snel reactie op mijn mail n dat vond ik fijn

Scherpe prijs en snelle levering van...

Scherpe prijs en snelle levering van LED armatuur.

Snelle nette levering. Goede producten voor lage prijs.

Snelle nette levering, goed verpakt... Goede producten voor een lage prijs.

Duidelijkheid en snelle levering

Duidelijkheid en snelle levering

Snelle en correcte levering van een...

Snelle en correcte levering van een Led-spot.

Probleem met bezorgen snel opgelost

Probleem met bezorgen snel opgelost

Snel geleverd. Prima en duidelijke communicatie.

Correcte levering

Correcte levering, goederen van goede kwaliteit

Top snelle levering en een goede prijs

Top snelle levering en een goede prijs

Was prima geregeld

Was prima geregeld

Er bleek 1 artikel van mijn bestelling...

Er bleek 1 artikel van mijn bestelling niet aanwezig te zijn. Ik ben gebeld met een voorstel dat voor mij gunstig is. En de fout die ik per ongeluk gemaakt had werd gelijk hersteld. Ook kreeg ik extra informatie over het bevestigen van de verlichting. Ik heb dat telefoongesprek als erg prettig ervaren. De levering was snel. Donderdag aan het eind van de middag besteld en maandag eind van de ochtend werd het bezorgd. Dank jullie wel voor de fijne service.

Lampjes

Lampjes, gekregen. Waren de verkeerde. Terwijl ik een foto gestuurd had + aansluiting. Contact opgezocht. Tot op heden NUL reactie. Drama, niet aan te raden

Snelle bezorging super

Snelle bezorging super

Top kwaliteit !

Top kwaliteit !

Geleverd volgens de verwachting.

Geleverd volgens de verwachting.

Prima geregeld

Prima geregeld

De led stabilisator gaf geen stabiele...

De led stabilisator gaf geen stabiele voltage en bleef ook hangen op 11,45 volt. Het G4 LED lampje was erg groot. Geen maten vermeld op de website, afbeelding was vertekend. Retour prima.

Aankoop voldoet aan verwachting

Aankoop voldoet aan verwachting, snelle verzending en redelijke prijs.

snelle levering ,goede lampjes

snelle levering ,goede lampjes

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. E-mail snel beantwoord.

Prettige website snelle levering en...

Prettige website snelle levering en goede prijs

Snel bezorgd, perfect!

Alles snel geleverd zoals besteld en goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Goede service.

Goede ontvangst bestelling aangegeven. Aangegeven dat bezorging eraan kwam en juist geleverd. Bestelde was naar verwacht.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering - ook nog goedkoper dan andere adressen

netjes mail wanneer verzonden

netjes mail wanneer verzonden

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.