Lampje en verloop fitting besteld

Lampje en verloop fitting besteld. Items zijn keurig verpakt en volgende dag geleverd. Scherpe prijzen alleen bezorgkosten zijn aan de hoge kant voor kleine items.

Lamp gekocht

Lamp gekocht, snel geleverd voor een mooie prijs

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging. Netjes verpakt

Alles naar wensen

Alles naar wensen

Prima advies

Prima advies - bestelde netjes afgeleverd

vlotte afhandeling van emails

vlotte afhandeling van emails

Snelle levering. perfecte pasvorm. Plug en play.

Genau das bekommen was gewunscht war

Genau das bekommen was gew�nscht war. Schnelle Abfertigung und Lieferung !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bravo. Ledworld.nl

Het juiste product gekregen voor een goede prijs en zeer snel geleverd. Bravo ledworld.nl .

Uitgebreid sortiment tegen goede...

Uitgebreid sortiment tegen goede prijzen. Snelle levering!

De verzending was snel ,en netjes...

De verzending was snel ,en netjes verpakt.

Prima en snelle levering

Prima snelle levering. Goede service achteraf nadat een onderdeel van de levering niet voldeed. Vervangend onderdeel door Ledworld binnen een dag geregeld.

Snelle verzending en product zoals...

Snelle verzending en product zoals beschreven. De zending was snel te volgen

Online besteld

Online besteld, op tijd binnen, scherpe prijzen.

Product was volgens verwachting

Product was volgens verwachting en ondanks de drukte van pakketbezorgers toch vrij snel in mijn bezit.

Tevreden over de vlugge overzichtelijke...

Tevreden over de vlugge overzichtelijke levering,toch 1 lampje stuk,terugsturen geen optie want verzendkost voor eigen rekening.

Prima lampen

Prima lampen, ze doen het goed! En supersnelle levering, ook tijdens slechte weersomstandigheden!!

Snelle levering. Vriendelijke klantenservice.

Wij hebben de juiste lampen bij u op de...

Wij hebben de juiste lampen bij u op de site kunnen vinden. En.... een snelle levering .

Snelle levering en product zoals verwacht. Prima!

Snelle levering mooie lampjes

Snelle levering mooie lampjes

Snelle en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, prijs en verpakking. Ietsje later geleverd, maar daar hebben zij met vertragingen door drukte door Corona geen invloed op.

Goed en snel

Goede en snelle levering, al geruime tijd opzoek naar goede koelwitte gu10 spots en eindelijk geslaagd.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van het voortgang proces. Prima geregeld.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.