Verwachte leverdatum ook leveren

Verwachte leverdatum ook leveren. Verder prima verpakt en netjes bezorgd.

Ruim assortiment. Snel verstuurd.

Levering volgens afspraak.

Levering volgens afspraak.

Ultrasnelle en uiterst correcte...

Ultrasnelle en uiterst correcte dienstverlening!

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Correcte firma

Zeer snelle levering Goede communicatie ivm dubbele aankoop Communicatie in het Nederlands

Goed geregeld

Snelle bezorging. Goede communicatie. Eerlijke prijzen. Website is duidelijk. Ik ben zeer tevreden.

Alles vlot geregeld

Alles vlot geregeld, ook via Bol.com

Probleempje snel en juist opgelost.

Probleempje snel en juist opgelost.

Top Service -Top Ware

Top Service -Top Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Prima ervaring

Prima ervaring. Paar moeilijk te krijgen LED-lampen tegen een scherp prijsje kunnen kopen. Een lamp was in back-order - hielden ze me van op de hoogte, en toen kwam alles goed verpakt aan.

Ik kocht een kerst molen

Ik kocht een kerst molen , echter een kapot molen , spijd van mijn aankoop , moest wel geven aan persoon omdat ik beloofd had en was binnen

Spots vervangen

Alles tijdig en correct ontvangen. Inhoud voldeed 100%. Toppie

Super goed geholpen!

Super goed geholpen!

Snelle reactie en service

Snelle reactie en service

Eerlijke benadering!

Ik heb eerlijk antwoord gekregen op een vraag die ik telefonisch heb gesteld. Daarna de bestelling gedaan en die de volgende dag volgens afspraak in huis gekregen.

goede kwaliteit en snelle levering en...

goede kwaliteit en snelle levering en ook nog eens een hele scherpe prijs hoe mooi allemaal

Duidelijke webshop met goede en betaalbare producten.

Duidelijke webshop met goede product- en prijsinformatie. Snelle levering bestelde producten in goede verzenddoos.

Ruime sortering

Ruime sortering, scherpe prijzen en supersnelle levering.

Snel en keurig een oplossing gezocht...

Snel en keurig een oplossing gezocht via mail en daarna artikel besteld

Je krijgt wat je besteld levering is...

Je krijgt wat je besteld levering is prima en het product is goed heb niks om op aan te merken

Prima service snel telefonisch contact...

Prima service snel telefonisch contact en goed antwoord op mijn vragen

De levering was correct

De levering was correct, de advertentie duidelijk dus alles prima.

Goede service! Lamp binnen garantie vervangen!

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.