Kwaliteit is gerelateerd aan prijs

Kwaliteit is gerelateerd aan prijs; prima afhandeling

Prima informatie omtrent de levering

Prima informatie omtrent de levering, correcte afhandeling van de bestelling. Prima product.

Mondkapje

Heel mooi mondkapje. Alleen de verzendkosten veel te hoog. Op de envelop zat een postzegel van 91 cent en ik heb � 4,95 betaald.

Zonder problemen

Mijn bestelling prima op tijd geleverd, geen enkel probleem tegen gekomen.

In een woord GEWELDIG!!!

In een woord GEWELDIG!!! Keurig geholpen en zeer netjes, wij zijn er blij mee.

Super mooie mondkapjes heel mooi...

Super mooie mondkapjes heel mooi vriendelijke en behulpzame klantenservice echt top????

Fijne mondkapjes!

Fijne mondkapjes! Goed materiaal. Iets te laat geleverd maar verdrr prima service en snel antwoord per mail

Vodoet.

We kunnen ons weer in de openbare ruimtes begeven.

Goed produkt maar onduidelijk wanneer...

Goed produkt maar onduidelijk wanneer het pakket geleverd zou worden.

Snelle levering van de mondkapjes

Snelle levering van de mondkapjes. Van een goede kwaliteit!

Snelle ongecompliceerde levering

Snelle ongecompliceerde levering. Goed product

Heel tevreden

Heel tevreden

Besteld

Besteld, maar niet gehad. Gevraagd, opsturen van rekening. Nog steeds niet bonnen na een week.

Snelle correcte levering Toppie

Snelle correcte levering Toppie

Super snel geleverd en zeker aan te...

Super snel geleverd en zeker aan te bevelen !!

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima, mooi artikel en redelijk snelle bezorging

Service prima

Service prima, verzendkosten te hoog

Ik bestel al een aantal jaren bij...

Ik bestel al een aantal jaren bij ledworld. Nl altijd top geregeld en goede service.

Prima verlopen bestelling

Prima verlopen bestelling. Niets op aan te merken.

In de eerste instantie had me bestelling vertraging. Ik moest er tot 2x toe zelf om vragen. Maar de lamp was niet op voorraad en moest vanuit de leverancier komen. Ze boden hier wel excuses voor aan en hebben het goed gemaakt met 2 extra lampjes. Super leuk natuurlijk! Ook fijn dat ze wel altijd snel reageren.

Zeer duidelijke en correcte...

Zeer duidelijke en correcte communicatie. Ook toen de levering enige vertraging op liep. Jullie konden het ook niet helpen, maar waren zeer behulpzaam. De armaturen zijn precies wat ik verwacht had. Ze zijn inmiddels gemonteerd en doen het prima.

Prima levering

Prima levering. Echter had is zelf een fout gemaakt bij de bestelling. Het type bajonet aansluiting had ik verkeerd ingeschat. BD bleek te slaan op dual point connectie terwijl BS duidt op Single point connectie aan de onderzijde van de aansluiting. Deze verklaring zou op de website verbeterd kunnen worden.

Tot twee keer toe krijg ik verkeerde...

Tot twee keer toe krijg ik verkeerde lampjes opgestuurd! Erg slecht

Goede prijs

Goede prijs, supersnel geleverd.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.