Fijne site met veelzijdige artikelen

Fijne site met veelzijdige artikelen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Volgende keer koop ik hier zeker weer.

Gewoon goed.

Eenvoudig gevonden en besteld op de website, goede prijs en snel geleverd..... gewoon goed dus!

advies gevraagd voor type ledlamp voor...

advies gevraagd voor type ledlamp voor het driehoekig metalen armatuur. bleek verstandig te zijn geweest ruimte voor het plaatsen van de led is minimaal koop geslaagd mooie oplossing

goed product

goed product, snelle levering, goede prijs

Mooie lampen met een leuk effect op het plafond

Mooie lampen, welke goed passen bij ons interieur. De meeste lampen schijnen door en dit is vooral vervelend als deze naast de tv staan. Deze Brilliant CLARIE Tafellamp heeft een opening aan de onder- en bovenkant. Dit geeft voor ons een mooi effect op de muur en het plafond. Het was even zoeken, maar dan heb je ook iets. Ook de prijs viel mij reuze mee.

Prima service, snelle levering. Alleen geen factuur voor administratie

Top service !

Top service !

Zeer fijne winkel met goede service en...

Zeer fijne winkel met goede service en goede prijs en kwaliteit.

Zeer correcte en snelle service. Aanrader!

Per ongeluk had ik het verkeerde product besteld. De klantenservice reageerde binnen 15 minuten op mijn mail en zorgde ervoor dat het goede product direct werd opgestuurd (nog voordat ik het verkeerde product had teruggestuurd).

Solid and reliable service

Solid and reliable service (delivered to Amsterdam). Only criticism is that not all items are in stock and I did have to wait a bit longer for premium products to arrive. Would use them again!

Snel geleverd en goede lampen voor een...

Snel geleverd en goede lampen voor een redelijke prijs.

De enige webwinkel die de Brilliant...

De enige webwinkel die de Brilliant Flex bureaulamp ook echt op voorraad had en snel kon leveren!

Buitenlamp tuin

Snelle levering. Goede informatie.

26 mei 6 buitenlampen besteld en 28...

26 mei 6 buitenlampen besteld en 28 juli geleverd. Jammer dat er bij de bestelling niet wordt aangegeven dat de levering wel 2 maanden kan duren. Misschien is het verstandig om producten die niet leverbaar zijn zo in te stellen dat ze niet besteld kunnen worden

Snelle levering. Prima product.

Aantal led lampen besteld op deze site

Aantal led lampen besteld op deze site. Goede omschrijving van het product en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Bestelde lampen waren feller dan ik verwachtte. Retourneren kan, maar is voor eigen rekening (terecht). Voor een goedkope bestelling dus niet rendabel.

Snel geleverd!!!

Snel geleverd!!!

Smiddags fittingen besteld

Smiddags fittingen besteld, daags daarna werden ze geleverd. Alles is vlot verlopen.

Geleverd zoals besteld en optijd

Geleverd zoals besteld en optijd

Alles keurig en op tijd geleverd !

Alles keurig en op tijd geleverd !

Vlotte levering.

Vlotte levering. Goede service, kleine storing vwb de betaling maar is goed verwerkt.

Dik in orde!

Dik in orde!!

Een aanrader

Een aanrader

Een update op 21 juli 2020

Een update op 21 juli 2020: We hebben de lampen ge�nstalleerd in de laatste week van mei. Prima spullen. Eergisteren is er een GU10 LED lamp helaas stuk gegaan. Brent reageerde vlot en lost het probleem vakkundig en snel op. Nogmaals dus een topwinkel met topklantenservice.

Snel en goed !!

Snel en goed !!

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.