Alles ok

Alles ok , materiaal voldoet aan de verwachting en levering goed op tijd.

Tevreden klant

Vlotte afhandeling van onze aankoop Prijs/kwaliteit was zeker een pluspunt Goede communicatie in verband de levering Materiaal met zorg verpakt Tevreden klant

Juist wat we nodig hebben niet duur...

Juist wat we nodig hebben niet duur goed en mooi Nog nooit zo een perfecte en snelle levering gehad

Alles volgens plan

Alles volgens plan

Prima levering

Prima levering

Erg goede ervaring

Vooralsnog erg goede ervaring. Mijn bestelling werd 2,5 weken verlaat. Brent bood een passende nette oplossing die snel werd uitgevoerd. De spullen worden over 13 dagen geleverd en dus 2e post zal later volgen. Tot nu toe niets dan lof en dus erg fijne winkel. Update 19mei: lampen zijn geleverd. Uiteindelijk toch sneller dan de initiele vertraging die op de bestelling zat! Over 3 dagen gaan we ze uitpakken en installeren. Dan dus weer een update. Maar tot nu toe: mensen, bestel bij Ledlworld, want dat is echt een topwinkel met dito klantenservice!

Ik zocht 12v ledstrip warmwit en...

Ik zocht 12v ledstrip warmwit en twijfelde over de kleur. Na een telefoontje kreeg ik duidelijk advies. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Prima service.

de service en bezorging is erg goed

de service en bezorging is erg goed

Advies via telefoon

Advies via telefoon, in 1 keer de juiste verlichting!

ledworld is top

top service , geleverd volgens afspraak

Was maar kleine bestelling ( 2 led...

Was maar kleine bestelling ( 2 led lampjes), toch keurig verpakt volgende dag in huis. Superblij mee

lamp is zoals beschreven ,alleen...

lamp is zoals beschreven ,alleen vandaag bestellen morgen bezorgen is er niet bij.

Prima lampen

Prima lampen, snel op te hangen.

goede kwaliteit lampen en armatuur

goede kwaliteit lampen en armatuur. daarnaast goede nazorg want snel antwoord op mijn vragen en snell nazending van bijbestelling. dank.

goede service en zeer klantvriendelijk

goede service en zeer klantvriendelijk

Eindelijk gevonden wat ik zocht

Eindelijk gevonden wat ik zocht. De keuze is reuze!! Goede prijs, snel en perfect geleverd.

Na een week helaas nog steeds geen...

Na een week helaas nog steeds geen levering

Goede levering en snel.

Goede levering en snel.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, top product ??

Snelle levering prima prijs

Snelle levering prima prijs

Prima advies en service..

Prima advies en service... snelle levering

snelle service en goed advies aan...

snelle service en goed advies aan telefoon

Erg tevreden over de levering.

Erg tevreden over de levering.

Prima service en advies bij LEDworld

Prima service en advies bij LEDworld, ben erg tevreden. Ga zo door!

Correcte en snelle aflevering

Correcte en snelle aflevering. Geen afwijkingen tov het bestelde.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.