2 led lampjes besteld, doen het beide niet.

2 led lampjes besteld. Doen het beide niet.Andere gemonteerd en die werken wel. Ze kosten niet veel, dus geen moeite gedaan. Toch jammer van het geld.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs.

Ik vind het erg jammer dat als ik 2 LED...

Ik vind het erg jammer dat als ik 2 LED lampen besteld begin van het jaar dat ik dan 6 a 7 weken moet wachten voordat deze geleverd worden. Telefonisch kun je hierover geen contact krijgen, alles verloopt via de mail.

De website is nogal onduidelijk

De website is nogal onduidelijk, zeker voor een ouder persoon zoals ik ben. Kan veel beter !

Geef geen waardering me spotjes z�n nog...

Geef geen waardering me spotjes z�n nog steeds niet geleverd waar ik echt van baal nooit meer

Snelle en correcte dienstverlening

Snelle en correcte dienstverlening ! Enige minpunt is dat je thuis moet zijn om het pakket te ontvangen ..afhaalpunt of tijdswindow verkleinen wanneer je het pakket mag verwachten ?

Advies gevraagd voor een leddimmer met...

Update 25-5-2020 Inmiddels wel opgelost (al maanden terug), al koste het even wat moeite. Vandaar de sterren even bijgesteld van 1 naar 4 sterren Advies gevraagd voor een leddimmer met driver, maar het blijkt dat ik verkeerde advies heb gekregen. De driver is niet geschikt, maar ik ben van mening dat de dimmer kapot is. De communicatie hierover gaat moeizaam en stroef, en tot op heden geen antwoord op mijn vraag.

Goede service en advies

Goede service en advies

Nooit meer LED world

Er word geadverteerd met levering binnen 1 dag, maar na 2 weken nog niets geleverd. Bestelling geannuleerd. Ook telefonisch niet correct behandeld. Elders besteld en ook nog 30% goedkoper

2 LED spotjes besteld die niet bij de...

2 LED spotjes besteld die niet bij de bouwmarkt te koop zijn. s Morgens besteld en de volgende dag afgehaald en betaald via de PIN die ze daar hebben. Vriendelijke mensen die me daar hielpen. Dus volgende keer kom ik weer bij LED world. Webshop is overzichtelijk en bij alle artikelen staan duidelijke specificaties. Dank een zeer tevreden klant.

Goede lamp

Goede lamp, snel geleverd

Zeer goede klantenservice

Toen onze bestelling vertraging opliep, zijn wij direct ge�nformeerd door de klantenservice en werd het zeer netjes opgelost.

Prima; goede service. 1 defecte ledlamp werd meteen rvangen.

Levering van Post.nl Pakketje over de...

Levering van Post.nl Pakketje over de schutting gegooid. Niet goed

Goed advies gekregen en prachtige...

Goed advies gekregen en prachtige verlichting gekocht met een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Veel te dure rommel

Ik dacht dat ik een lamp gekocht had en het was een klein papieren bolletje. Wou terugsturen maar dat kostte 7 euro. Had al 7 euro betaald voor transport. Veel te duur voor rommel

top beter kan het niet

top beter kan het niet

Goed en eerlijk advies

Goed en eerlijk advies, snel geleverd.

Prima, niks mis mee.

Tevreden klant

Tevreden klant

Echt super geholpen!!

Echt super geholpen!!

goed geholpen!

Erg goed geholpen via de telefoon; meegedacht en voor mij het juiste armatuur gevonden!

Levertijd niet nagekomen

Mail ontvangen dat het artikel maar liefst 3 weken later komt

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.