In zo een bedrijf heb ik vertrouwen!

Na dat er van mijn kant iets fout was gegaan bij het bestellen, volgde een kort telefoontje van de orthokliniek ter informatie en ontving ik de bestelde supplementen super snel. Geweldig!

Top product en service

Goed product en uitleg om mee aan de slag te gaan

Snelle levering , keurig verzonden en goede beschrijving Prima product !!

De ampullen hebben een goede werking

De ampullen hebben een goede werking

Zo blij met de natuurlijke producten

Zo blij met de natuurlijke producten. Levering was snel. Dikke tien.

Sneller verzenden en als t langer...

Sneller verzenden en als t langer duurt, de klant op de hoogte houden daarvan Ik snap dat als de post vertraagd is alles ook langer duurt, maar dat was niet in mijn geval zo. De vetblokker was niet op voorraad kreeg ik dinsdag te horen omdat ik zelf gebd had met jullie. Dus daar was het wachten op!

Verzending van het pakket was erg...

Verzending van het pakket is erg vertraagd en niet binnen de aangegeven tijd. Nog steeds niet ontvangen na 5 dagen. Jammer.

Slecht

Heb op 31 mei besteld en is nu al 2 juni nog steeds niet ontvangen. Terwijl ik bij andere ook besteld heb die dag is de volgende dag al ontvangen en die van jullie niet . Jammer want klop niet wat jullie op de site schrijven

het ging snel en correct.

het ging snel en correct.

Snelle levering. Goed product.

Service en snelle levering

Snelle levering.

Vlotte levering

Vlotte levering

goed product

Snelle service en een goed product, erg tevreden mee

Goede informatie en zeer snelle levering

Goede informatie en zeer snelle levering

bio organic

Ik heb bio organic gekocht omdat ik in het verleden erg goede ervaringen heb opgedaan met deze manier van gewichtsbeheersing.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit producten.

snelle levering prima product

snelle levering prima product

Ik heb nog even gewacht met het...

Ik heb nog even gewacht met het schrijven van de review omdat ik het product pas in huis had, enigszins sceptisch was ik. Echter ben ik geheel overtuigd dat de biohcg even goed werkt als de �ouderwetse. Super goed te doen! 5kg kwijt.

Supersnel geleverd.

Supersnel geleverd.

Een aanrader.

In alle opzichten prima verzorgd .Een aanrader

Snelle service. Duidelijk en goed boekje met uitleg over zowel wat wel/niet mag. Goede recepten

Prima service en snel geleverd!

Prima service en snel geleverd!

Tijdige levering

De verzending was op de afgesproken tijd binnen. Van een foutieve zending werd ik op de hoogte gesteld via mail. Gelukkig heb ik die aan PostNL mee terug kunnen geven.

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.