Super snelle levering

Impeccable service

Ordered 2 days ago arrived today Perfect!

Snelle levering. Prima product. En goede reactie op mijn opmerking. Bedankt

Eindelijk iets dat werkt met heerlijke...

Eindelijk iets dat werkt met heerlijke gerechten.

Super bedrijf

Super bedrijf ! Zeer snelle levering en nadat ik 2 afzonderlijke bestellingen geplaatst had is deze door Orthokliniek heel netjes vanuit hunzelf samengevoegd zodat ik niet 2x leveringskosten had. Is dus zeker een aanrader !

Een aanbeveling.

Ben nog maar net gestart. Dus nog even geduld Sta er positief in.Het was keurig verzorgd in alle opzichten.Echt een aanbeveling.

1 of 2 keer per jaar een kuurtje van 2...

1 of 2 keer per jaar een kuurtje van 2 weken en ik ben fijn weer die paar extra kilootjes kwijt. Prima service van de orthokliniek!

tevreden

Ik ben tevreden met de levering van mijn producten. Ook telefonisch ben ik op een vriendelijke manier geholpen.

Dit dieet werkt echt goed!

Dit dieet werkt echt goed!

Prima afgeleverd

Prima en snel afgeleverd

Zoals altijd goed

Zoals altijd goed

Vriendelijk betrouwbaar

De Orthokliniek is een vriendelijk bedrijf waar je betrouwbaar kunt kopen. Als je hulp nodig bent zijn ze ook goed bereikbaar. De bestelling is ook snel in huis.

Vriendelijke personeel en goede...

Vriendelijke personeel en goede rustige uitleg tijdens de behandeling

Top service!

Top service!

Bestelling

Snelle levering!

Snelle levering, Top

Een beetje opdringerig dat hijgerige...

Een beetje opdringerig dat hijgerige gevraag om een recentie terwijl ik nog niets heb ontvangen. De wereld gaat aan dwaasheid ten onder.

Service

Service Ik heb de service heel goed gevonden. Over het artikel zelf kan ik niets zeggen, omdat het voor iemand anders is.

Snel geregeld!

Snel geregeld!

levering duurde iets langer dan...

levering duurde iets langer dan verwacht, product is goed

Snelle levering. Duidelijke uitleg

ben al jaren lange tevreden klant

ben al jaren lange klant, tijdje weggeweest, was prijsdingetje. Levering zoals gebruikelijk snel en goed. HCG voor mij ideaal, werkt 1 x per jaar prima voor me om weer even pas op de plaats te maken. Na Corona was dat ook wel nodig.....

Duidelijk en overzichtelijke site en...

Duidelijk en overzichtelijke site en snelle levering.

Top levering

Top levering

Was heel correct en beleeft

Was heel correct en beleeft. Kon goed uit hun woorden komen en wist wat hij verkocht. Dusss een aantal aanrader

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.