Prima. Zoals verwacht

Top producten en service!

Top producten en service!

Snelle levering. Komende week begin ik weer met de ampullen. Deze in het verleden vaker gebruikt met goede resultaat!

Ik heb zojuist mijn tweede Bio HCG kuur...

Ik heb zojuist mijn tweede Bio HCG kuur van 24 dagen besteld en ben al 8 kilo afgevallen:). Ik had verwacht dat het dieet mij moeite zou kosten, maar dit is niet het geval. 2 keer heb ik gesmokkeld met een waterijsje en een bonbon, maar ik viel gewoon af en blijf afvallen. Ik ben enthousiast.

Positief

Heldere site, makkelijk bestellen en snel geleverd. Prima product.

duidelijke uitleg over de producten

duidelijke uitleg over de producten

Zoals steeds snelle service

Zoals steeds snelle service. ??

Snelle service!

Snelle service!

Duidelijke en overzichtelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site. Vlotte verzending. Helaas is de telefonische bereikbaarheid minder. Lijn is (vanmiddag 28-3) langdurig bezet, dus heb het uiteindelijk maar opgegeven.

Advies en bestelling

Ik had advies nodig voor mijn bestelling en daar heb ik via de chat duidelijk antwoord op gekregen. Vragen gesteld via de mail worden ook altijd snel en duidelijk behandeld. Bestelling netjes de volgende ochtend bezorgd dus prima tevreden.

Snel en goed

Snelle levering van de correcte producten

Bestelling wordt meteen de volgende dag...

Bestelling wordt meteen de volgende dag aangeboden prima

Uitstekende service en fijne producten!

Uitstekende service en fijne producten!

Omdat is bestookt word met mails om aan...

Omdat is bestookt word met mails om aan te geven hoe jullie het gedaan hebben deze reactie.. Allereerst krijg ik teveel mails over iets wat ik nog niet ontvangen heb.ik wacht u al dagen op mijn bestelling. Ik wilde dit niet posten in 1e instantie, maar tja als ik gebombardeerd wordt ?? Vriendelijke groet.

Top snelle service!

Top snelle service!

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Super snelle levering

Super snelle levering, prachtig product!

Alles weer top geregeld

Alles weer top geregeld

Zoals het hoort!

Heldere informatie op de site. Snelle levering, goed verpakt. Alles top en zoals het hoort!

Score is 8

Verzending heeft enkele dagen geduurd maar is toegekomen

Alles top geregeld

Alles top geregeld

Snelle keurige levering

Snelle keurige levering

Snelle levering. Top!

snelle levering woord aan daad...

snelle levering woord aan daad toegevoegd

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.