vlugge levering

vlugge levering, top

Vlotte service

Duidelijke webshop en vlotte levering.

Snelle levering.

Snelle levering.

Zeer goede ervaring gehad

Zeer goede ervaring gehad. s Avonds een bestelling gedaan, maar door internet storing was deze dubbel gedaan. Gelijk een email gestuurd en per omgaande een reactie terug van Tony. Alles was rechtgezet. Top service!

Snelle service. Duidelijke uitleg van het product.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Bedrijf goede en snelle verzending, kuur werkt niet

Bedrijf goede en snelle verzending, echter doet de kuur niks voor me helaas.

Erg tevreden

Alles was weer keurig en snel verstuurd, kan weer verder met mn laatste kuur, ben erg tevreden. Daarna weer lekker verder!

Na een kapot gegane zending gelukkig...

Na een kapot gegane zending gelukkig meteen een nieuwe toegestuurd gekregen.

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering en bij vragen via email krijg je snel antwoord!

Veel keus

Veel keus. Bestelproces en levering is goed!!

Gesmeerd

Nou ze hebben precies gedaan wat ze moesten doen en dat liep gesmeerd!!

Alles werd keurig en zeer snel verstuurd en met de bio hcg en het resultaat ook zeer tevreden

Super snelle levering dus gelijk...

Super snelle levering dus gelijk gestart! Dank jullie wel

Alles volgens verwachting verlopen en...

Alles volgens verwachting verlopen en uitgevoerd.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, snelle verzending. Nu mee aan de slag! Eerdere goede ervaring mee gehad.

Erg tevreden over het gekochte product

Erg tevreden over het gekochte product. Mooi wat van mijn gewicht af gekregen. Ga nog fijn even door!!

Alles is correct verlopen.

Alles is correct verlopen. We zijn tevreden

Snel effectief no nonsense

Besteld vanuit Amsterdam. Volgende dag in huis. No nonsense, gewoon goed en naar verwachting. Anno nu een bijzondere gewaarwording.

Prima uitleg boekje bij de kuur

Prima uitleg boekje bij de kuur Prima pakket voor de kuur ampullen plus pipet, meegeleverde multivitamine Goede telefonische bereikbaarheid voor eventuele vragen.

correcte levering

correcte levering, magnesium.bisglycinaat hier gekozen vanwege de sterke 20% elementaire verhouding

Snelle levering Hele goede producten

Alles correct!!

Alles correct en op tijd geleverd. Nu bezig om alles door te lezen om daarna goed te kunnen starten. Jaren geleden was ik ook al zeer tevreden.

Alles prima

Alles prima. Duurt wel redelijk lang voordat de bestelde producten binnen zijn.

Ben super blij er mee tevreden

Ben super blij er mee tevreden

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.