Eindelijk een dieet op homeopathische ...

Eindelijk een dieet op homeopathische basis met een ongelooflijk resultaat. Bedankt

Goede service, snelle levering en op jouw vragen wordt er meteen antwoord op gegeven.

Staan altijd voor je klaar !

Staan altijd voor je klaar ! Goede service,

Heldere site

Heldere site. Goede afhandeling bestelling.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, als ik vragen heb , heb ik snel antwoord en dat is fijn.

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Duidelijke website

Duidelijke website. Snelle levering en het werkt zoals beloofd!!!

Snelle levering. Niks op aan te merken.

Snel en duidelijk

Ik heb de bestelling snel gekregen, goed te doen door een duidelijke website. Duidelijke handleiding. De producten kan ik nog niet beoordelen, moet nog beginnen

Enig minpuntje is dat het pakket wel 3 ...

Enig minpuntje is dat het pakket wel 3 dagen nodig had om bij in huis te komen. Verder geen kritiek.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Vraag en wederhoor. Prima. Levering supersnel en netjes.

Voordat ik wilde overgaan aanschaf product. Wilde ik eerst informatie inwinnen betreffende interacties huidige ziekten en gerelateerde medicatie. Uiteraard spreek ik niet met een arts. En houd ik voor mijzelf rekening dat toch iets ergens. ( 12 chronische ziekten) niet goed zal reageren. Kon ik uitgebreid mijn vragen stellen en zijn deze onderbouwd beantwoord. Er was gelegenheid voor en ook een correcte manier van uitleg. Met het produkt ben ik na een jaar ernstig ziek te zijn geweest na aanschaf nog niet begonnen. Wil eerst proberen wat het hervatten sport met mij doet. Dit valt 200% tegen. Ik moet van ver konen. Als dit gestabiliseerd is. Begin ik met het produkt. De koerier had doos afgegeven bij buren. Vooraf had ik gevraagd of het discreet ingepakt is. Wat bevestigend werd beantwoord. Bij ontvangst. Stond op afzender sticker naam en adres. Dit vond ik erg onplezierig. Niet discreet. 1x invoeren op Google en men weet wat ik koop. Dit vind ik een min punt. Omdat ik het vooraf had gevraagd. Daarom 4 en geen 5 sterren

Geen idee of ampullen daadwerkelijk ...

Geen idee of ampullen daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben het dieet is vergelijkbaar met dat van sonja bakker en eerlijk als je maar 500ckl per dag binnen krijgt moet je wel afvallen.. niet gezond

Prima. Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Super!

Zeer tevreden, snelle levering en absoluut resultaat!

Aan te bevelen product

Goede uitleg, mooie handleiding met duidelijke fotos. Product werkt zoals beschreven op de site en heeft ook dienovereenkomstig effect. Ben wel eens overgestapt naar een goedkopere variant maar had toen veel honger met bijbehorende eetbuien. Met dit product geen last van gehad. Doet wat t moet doen!

beoordeling recepten

de levering was prima. De kuur werkt, maar de recepten zijn echt Vreselijk. Mijns inziens kun je met dezelfde ingredienten veel betere en zeker smaakvollere recepten maken. Daarnaast, en ik beschouw mezrelf als een goede kok, zijn sommige recepten gedoemd te mislukken. Jammer. Dit bevordert niet dat een recept vaker gebruikt wordt. Daarmee w ordt het doel niet gehaald, nl. om andere eetgewoontes aan te wennen.

Snelle levering en effectief middel

Ich habe 18 kg in 15 Wochen abgenommen

Ich habe 18 kg in 15 Wochen abgenommen. Dabei habe ich mich jederzeit fit und ausgeglichen gefuhlt. Im Moment stagniert mein Gewicht etwas, aber ca. 5 kg m�chte ich noch abnehmen. Meine Kleidergr��e ist um zwei Nummern kleiner geworden. So viel hatte ich noch nie abgenommen. Ich bin 70 Jahre alt und habe schon sehr viele Di�ten mit wenig oder nur kurzfristigem Erfolg hinter mir. Dieses Programm ist sehr gut und ausgewogen. Ich muss auch kein Eiwei�pulver mehr trinken!

Ampulles

De eerste week ik zwaar maar daarna gaat het steeds beter

Prima webshop en sne?le levering

Prima webshop en sne?le levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Geel goed

Ik ben een zeer tevreden klant:)

Vriendelijk en volgens afspraak

Vriendelijk, duidelijk en alles volgens afspraak. Alleen contact via email gehad ivm wonen in buitenland. Maar info, advies en opsturen ging perfect en heel snel.

Snelle service!

snelle service, duidelijk, goed team en snelle levering.

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.