snelle en correcte levering

bestelling via de website voor snel en correct afgehandeld en je wordt super op de hoogte gehouden van de status.

Was keurig netjes

goed geregeld

Goede en snelle service

Goede en snelle service

vriendelijk

zeer klant vriendelijk in het beantwoorden van vragen, op heel korte termijn een antwoord.

Snelle verzending en goed product

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. Keurig verpakt inclusief de gratis actie producten die bij mijn bestelling behoorde en een heel duidelijk boekje om het beste resultaat te behalen.Ben inmiddels bezig met de Bio HCG kuur en het gaat geweldig. Al 2,5 kg kwijt in drie dagen!!!

Zeer klantvriendelijk

Hele goede ervaring...medewerkers doen hun uiterste best om je goed te helpen.

Snelle en goede levering

Ook heel netjes verpakt in een hoes. Top

levering van de bestelling

snelle en correcte levering van de bestelling

Uitstekend!

Zeer betrouwbaar

Tevreden!

Snelle levering. Vriendelijke en snelle antwoorden via mail. Nog geen oordeel over resultaten.

korting wordt niet doorgevoerd

De kortingscode wordt niet doorgevoerd, Online bestellen gaat voor het overige prima

Snelle levering. Correct en veiligverpakt.

K miste net de aanbieding...

Ik mis net de aanbieding en daar baal ik wel van. Wel voor een evt volgende keer hetzelfde aanbod gekregen en dat is wel een mooi gebaar.

Gewoon zo als het hoort!

Goede begeleiding van begin tot eind!

Super !!!

Heel snelle levering, als je vragen hebt direct antwoord. Ben zaterdag begonnen Met dieet, geen honger en al 3 kg kwijt. Ideaal voor iemand die veel kg kwijt moet geeft moed om door de gaan.

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en snel en de levering werd zoals beloofd de volgende werkdag al geleverd! Ook op email wordt direct gereageerd, toppie!

Ortho kliniek

Watveen super snelle bestelling.binnen 24 uur geleverd. Top.

Netjes

Correcte afhandeling

Zeer positief

Supersnelle verzending en alles was keurig ingepakt. Maar nog veel belangrijker: dit is de ECHTE bio HCG. Eerder een andere goedkopere gekocht en je merkt heel duidelijk het verschil. De bio HCG van Orthokliniek is krachtig en je hebt absoluut geen hongergevoel. Absoluut aan te raden dus!!!

Bio-HCG kuur. Fantastisch snel resultaat

Snelle service. Goed product Voor mij de enige manier om af te vallen. Totaal zonder moeite snel wat kilos kwijt

Super tevreden!

Snelle levering. Dinsdag avond besteld en donderdag middag was me pakketje al binnen!

Supersnel

Supersnel van bestelling tot levering, 1dag! Keurig verpakt en wel op zon manier dat het echt niet kapot kon. Wij zij tevreden!

Fijn dieet

Heel fijn dieet! Even terug naar de basis en geen vet, suiker en koolhydraten. Ampullen ondersteunen mij goed.

Topbedrijf

100% tevreden

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is al ruim 20 jaar een toonaangevend expertisecentrum in de complementaire gezondheidszorg. Wij combineren een gespecialiseerde praktijk met een webshop met de beste supplementen, waarbij de focus altijd ligt op vitaliteit van binnenuit. In onze klinieken in Ootmarsum en Enschede bieden we doelgerichte behandelingen aan en onze webshop is een verlengstuk van onze expertise. Hier bieden we uitsluitend producten aan waar wij als therapeuten volledig achter staan. Wij staan bekend als grondlegger van de succesvolle Biohcg Original Afslankkuur en geven de voorkeur aan ons eigen supplementenmerk Ortho Clinicals. Ortho Clinicals gaat voor de hoogste biologische beschikbaarheid, zuiverheid en gaat net een stap verder dan de standaard in de markt. Of je nu kiest voor een behandeling in onze kliniek of voor ondersteuning via onze webshop: je profiteert altijd van therapeutische kennis en producten van het hoogste niveau.