Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Fijne broodzak, snel te openen en sluiten en ook zeer geschikt voor de vriezer.
11 July 2026
E
Zaltbommel
Alle lof, snelle verzending, goed materiaal, makkelijk schoon te houden, duurzaam en elke dag heerlijk vers brood. We hebben het natuurlijk vrienden en familie aangeraden en zo leuk, hebben dit ook gekocht en zijn er blij mee.
10 July 2026
Liliane
Delft
De broodzak ziet er super mooi uit en houd ons glutenvrij brood extra lang vers!
28 June 2026
Julie
Mechelen
Goede communicatie, snelle levering met zelfs een gebruiksaanwijzing, heel handig. Het zijn fijne broodzakken. Ik gebruik ze om mijn zelfgebakken broden in de vriezer te bewaren.
28 June 2026
Mirjam
De Meern
De snelle levering liep helaas verkeerd af. Broodnodig dacht direct mee en stuurde een nieuwe levering via mijn logeeradres. Deze kwam de volgende dag aan en werd keurig overhandigd. Super service. Mooie producten. Een zeer tevreden klant.
27 June 2026
Ellen
Tilburg
Enigszins afwachtend, maar mijn eigen gebakken brood is toch 3 dagen goed gebleven . De korst bleef knapperig. Normaal is het na 1 dag al te droog geworden. Een aanrader!
27 June 2026
Alida
Veendam
Fijne broodzak
21 June 2026
SM
Kerkrade¹
Gebruik de zakken al enkele jaren en bevalt erg goed. Heb net weer 3 nieuwe ontvangen omdat de oude toch wat begonnen te slijten.
19 June 2026
M
Zeerijp
Op de hoogte gebracht dat gekozen kleur er even niet was en alternatief aangeboden. Gewoon netjes.
17 June 2026
Wanda
Nederland
Sinds vorige week gebruiken wij de premium broodzakken van Broodnodig. Wij eten alleen nog maar ons eigen gebakte brood en deze blijven nog langer vers dankzij de broodzakken én ze zijn nog mooi om te zien ook!
15 June 2026
Esmeralda
De Westereen
Ben erg blij met de zak
15 June 2026
Renate
Enschede
De ijzeren klip vind ik een beetje overdreven. Hierdoor moet je uitkijken dat je 'm nergens tegen aan stoot. De band had iets steviger gemogen om 'm wat meer luchtdicht te kunnen maken als de zak vrij vol zit.
13 June 2026
Hilde
Oss
Ik had verwacht met bijenwas...maar het is maar plastik
Beveelt niet aan
5 June 2026
Ria
Klazienaveen
Er ging iets mis met de door mij bestelde producten en de omschrijving op de verpakkingen. Na contact met de klantenservice kreeg ik onmiddellijk een antwoord vd zaakvoerder en was het opgelost. Geen chatbox of anonieme auto reply maar een ECHTE persoon die zijn klanten serieus neemt. Levertermijn ook zoals vermeld op website. Absolute aanrader!
30 May 2026
Kristel
Herentals in België
Ik had een broodzak gekocht omdat ik zuurdesembrood koop dat in een papieren zak komt. Vers veel lekkerder dan uit de vriezer. Nu met de broodzak is het verschil minimaal dus ik ben erg blij.
30 May 2026
René
Delft
De broodzak( ook voor andere producten) werkt goed. Ruime zak, soepel in gebruik. Het beste onderdeel vind ik de sluiting. Degelijk metaal met een scharnierende sluiting. In de vriezer wordt materiaal stug, maar door het scharnierend mechanisme geen kan op breuk. Ik beveel de broodzak van harte aan!
23 May 2026
Jet
Middelburg
Mooi product - snel geleverd
21 May 2026
Carl
Veldhoven
Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen
25 March 2026
Jan H
Keurig op tijd geleverd en de communicatie daarover was zeer duidelijk. De broodbakken zijn geweldig ik heb er nu zelfs zelfgebakken zuurdesembrood mee ingevroren en weer ontdooid. Helemaal geweldig! Ik heb er inmiddels twee. Echt een duurzaam product.
24 March 2026
Arjan Aanraad
Het zag er prima uit, desembrood zou knapperig en vers blijven... in de praktijk was dit niet helemaal zo, jammer
23 March 2026
J.A.
Geen plastiek nodig!!!
22 March 2026
Verlinden RM
Snelle levering en superblij met de broodbzakken, ze werken echt perfect. Blij dat ik er 3 besteld had. Mijn zelf gebakken zuurdesem broden blijven echt vers
20 March 2026
Danielle de Jong
Delivery was completely unproblematic. Mixed review on the bag itself - I like it, my wife doesnt - she thinks that it is too large.
16 March 2026
J Maaten
mijn brood blijft echt lang lekker de zak was snel bezorgd en de kwaliteit is prima
13 March 2026
Hk
Eerlijke site. Goed product.snel geleverd. Top
4 March 2026
Catherine Bostoen
Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken.
Broodnodige voordelen
60 dagen proefgebruiken
Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig.
Super snelle verzending
Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.
Branch
Specializations