Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.