Fijn product

Vlotte levering, duidelijke uitleg op de site. Ik kende het product al en heb er nog eentje bijbesteld, plus de boterhamzak. Nu heb ik er eentje in de vriezer en eentje in de broodtrommel.

Fijne broodzak voor mijn zelf gebakken brood ??

De ervaring is zo goed , door levering van goed materiaal, keurig verpakt voor transport en snel verzonden .

Perfecte levering!

Perfecte levering!

Aankoop

Zeer tevreden!

Heel handig voor het vers houden van...

Heel handig voor het vers houden van ons zelfgebakken brood.

De zakken van Broodnodig zijn niet...

De zakken van Broodnodig zijn niet alleen makkelijker in gebruik, je brood blijft er langer vers in maar zien er ook nog eens leuk uit. Wij zijn er zeer tevreden over

Prompte levering en doet wat het moet doen.

Prompte levering van de brood zakken. Inclusief een goede handleiding. En het brood blijft langere tijd vers.

Tevreden

Tijdige levering, mooie kwaliteit en kleuren zijn prachtig. Een voorbeeldfilmpje voor gebruik zou fijn zijn, ik heb moeite de zak zo luchtvrij mogelijk dicht te doen.

Goede snelle levering helaas heb ik...

Goede snelle levering helaas heb ik geprobeerd een halve brood erin te doen wat niet lukte.Kan zijn dat ik het niet goed doe.

Snel bezorgd en ook de mail die ik na...

Snel bezorgd en ook de mail die ik na stuurde, was verwerkt. Fijne producten

Mooi design en goede kwaliteit

Supersnelle levering. Informatie is ook goed, krijgt ondersteunende mail hoe product te gebruiken. Verder is de kwaliteit goed en het design mooi. Ik ben super tevreden.

Broodbakken zijn handig

Broodbakken zijn handig , herbruikbaar en ze zien er ook nog mooi uit! Bestelling vlot verwerkt!Dus niets dan lof. Groetjes, Danielle

Op tijd en geheel volgens de informatie...

Op tijd en geheel volgens de informatie geleverd

Ja goed ik hoop het brood wat langer...

Ja goed ik hoop het brood wat langer goed blijft

Een snelle levering..en ik ben blij met...

Een snelle levering..en ik ben blij met de Broodzak??

Kleur valt tegen

Ik ben tevreden hoewel de mooie rode kleur van de site in werkelijkheid eerder bordeaux is

Nuttig cadeau dat je dagelijks kan...

Nuttig cadeau dat je dagelijks kan gebruiken in de keuken. Veel steviger dan een papieren zak en de versheid van het brood blijft behouden.

Snel levering goed broodzak

Snel levering goed broodzak

Snel, compact en goed!

Snelle levering van een product dat we dagelijks gebruiken. Aanrader!

Enkel positief

Heel handig, vlotte en snelle levering

Prima product

Aangeschaft als vervanger van een Rolleat met een klittenband sluiting welke het al vrij snel niet meer deed. De broodzak van broodnodig ziet er goed en degelijk uit. De gesp is duurzamer dan de klittenband sluiting. Jammer de levering via postNL eerst naar vrijdag, dan maandag en uiteindelijk woensdag ging.

Super tevreden van de broodzakken

Super tevreden van de broodzakken, is ecologisch en bespaart op het steeds opnieuw moeten aankopen van papieren zakken. Firma levert snel en correct.

Heel tevreden van de mooie en...

Heel tevreden van de mooie en functionele broodzakken. Top. ??

Mijn brood en pistolet blijft inderdaad...

Mijn brood en pistolet blijft inderdaad langer vers Zeer tevreden

okidoki!!!

okidoki!!!

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.