Vlotte levering

Vlotte levering. Mooie vormgeving broodzakken.

Fijne broodzak waarin brood goed vers...

Fijne broodzak waarin brood goed vers blijft, mooi ontwerp.

Super handig om je lunch mee te nemen

Super handig om je lunch mee te nemen. Neemt leeg geen ruimte in in je tas. Jammer dat hij niet in de was kan, maar het vuil wat er bij mij in kan kan ik er makkelijk uit kloppen of met een vochtig doekje uit vegen. Heb hem nu denk ik een jaar.

Broodzakken en boterhamzakjes

De broodzakken en boterhamzakjes werden snel geleverd en over de kwaliteit ben ik heel tevreden. (Zelfgebakken) brood blijft er goed in. Het scheelt ons als gezin veel gebruik van plastic. We zijn blij met deze duurzame oplossing.

Mooie broodzak

Mooie broodzak, handig in gebruik. Brood blijft lang vers

Onze collectie uitgebreid

We waren erg tevreden over de grote broodzakken en bij de bakker zijn ze het inmiddels gewend. Voor de verjaardag nu een paar lunchzakjes besteld, vlot binnen en wederom zijn we er erg blij mee.

Zeer mooie en duurzame broodzakken

Zeer mooie en duurzame broodzakken. We gebruiken de broodzakken dagelijks om ons brood vers te houden!

goed hulpmiddel om brood in te vriezen

goed hulpmiddel om brood in te vriezen

Snelle levering van een prima en zeer...

Snelle levering van een prima en zeer duurzaam product. Mooie stevige bewaarzakken voor brood. Mijn (zelfgebakken) brood blijft er lang vers is.

Fan van de broodzakken van Broodnodig!

Fan van de broodzakken van Broodnodig! Sinds ik een aantal broodzakken heb ik, kan ik mijn broden perfect invriezen. Geen uitgedroogd of beschadigd brood meer. De kwaliteit blijft behouden en de zakken zijn oneindig herbruikbaar! Echt super product...

Super goed alternatief om je brood in te bewaren en/of meenemen

Goede en duidelijke informatie op de website over de producten en hoe ze te gebruiken, bestellen en betalen loopt vlot en communicatie over levering ook prima

Ik ben blij met de broodzakken

Ik ben blij met de broodzakken. Fijn in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Brood blijft langer vers!

Fijne producten waarin je brood echt langer goed blijft. Vlot geleverd en makkelijk online besteld.

Ik kocht er 2 omdat ik probeer plastic...

Ik kocht er 2 omdat ik probeer plastic te schrappen. Kwalitatief top-zakken; dubbellaags en goede sluiting. Werkt ook super in de diepvries. Omdat ze van stof zijn, zijn ze niet 100% luchtdicht, maar dat is niet erg. Hierdoor zal de bovenste broodsnee iets sneller uitdrogen, maar voordeel is dat je het langer kan bewaren dan in plastic. Het gaat namelijk niet schimmelen, zoals dat in plastic wel gebeurt. En als je 1 of meer stukken hebt die te droog zijn om zo te eten, maak er dan wentelteefjes of paneermeel van. Superlekker!

De broodzakken zijn zoals beloofd heel...

De broodzakken zijn zoals beloofd heel gemakkelijk om te gebruiken. Brood blijft lang vers. Ook de vlugge levering was ok.

De broodzakken zijn geweldig!

De broodzakken van Broodnodig zijn echt geweldig. Ik gebruik ze om zelfgebakken brood in te bewaren, om het deeg s nachts in te laten fermenteren (luchtdicht), maar je kunt hem natuurlijk ook meenemen naar de bakker. Wel zo duurzaam!

goede bewaaroplossing voor brood en broodjes

Zowel de grote als de kleine broodzakken zijn super. Het brood, sandwiches en broodjes blijven lekker vers in de grote en de boterhammetjes zijn goed opgeborgen in de kleine exemplaren. Na gebruik zijn de zakken gemakkelijk te reinigen. Zien er ook leuk uit 19619

Geweldige duurzame oplossing!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn herbruikbare BV boterhamzakken van Broodnodig. De zakken houden mijn brood en fruit de hele dag door heerlijk vers. Ze zijn bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken. Als mijn eten op is, vouw ik de zak eenvoudig op, waardoor hij geen extra ruimte in mijn tas inneemt. Echt een fantastische oplossing!

Broodzak waardoor je brood langer vers bllijft

Brood blijft langer vers. Gemakkelijk proper te maken.

Hartstikke handig

De Broodnodig zakken zijn hartstikke handig! Ik vries er mijn brood in kleine porties mee in, en neem de zakken mee op vakantie en op een dagtrip. Ze zijn hartstikke handig! En de service van de broodnodigstore is perfect! Aanrader!

Fijne broodzakken

Ik gebruik de broodzakken met veel plezier. Het brood blijft langdurig vers en smakelijk. Ze zijn makkelijk schoon te maken. Ik ben heel tevreden.

Superblij met mijn broodzakken

Superblij met mijn broodzakken. Goede en snelle service en reageren snel op vragen. In de winkels krijg ik zeer positieve reacties als ze mij met de broodzak zien. Ze staan even te kijken en denken dan, oh ja dit is een veel beter idee. Je zet mensen toch aan het denken. De broodkorst blijft lekker knapperig en verser dan in een papieren of plastic zak. Een echte aanrader.

Helaas een dure miskoop.

Eigenlijk gebruik ik de broodzakken nooit meer. Ik heb de grote maar die is te groot voor een half brood, je kan het wel helemaal omvouwen maar dat is erg onhandig. De kleine is weer te klein voor een half brood. In de grote zak past ook geen rond brood. Uiteindelijk liggen ze nu ongebruikt in de kast en daar waren ze te duur voor. Ze zijn wel mooi en kwalitatief goed, maar ik heb er niets aan.

Super handig en duurzaam.

Super handig en duurzaam. Ik gebruik de broodzak dagelijks. Makkelijk te wassen en scheelt bergen plastic. Ook een groot voordeel is het formaat. Is het brood op, neemt de zak amper plek in in je tas. #blijmee #aanrader

Broodzak

Het werkt goed en is nog steeds niet stuk gegaan de broodzak

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.