Klant is koning

Bestelling kwam te laat door de bezorgdienst. Een nieuwe opgestuurd gekregen. Later kwam de eerste alsnog en beide mochten we hebben; 2 voor de prijs van 1. Puur als oprechte klantenservice!!

Duurzame broodzakken: gewoon doen!

Fijne broodzakken, zowel bij gebruik in de vriezer als in lunchzakjes. Brood blijft heerlijk. Makkelijk in gebruik en schoonhouden.

Super tevreden van de zakken

Super tevreden van de zakken, heel handig in gebruik en brood blijft lang vers .

Twee toekomstbewust eerlijke...

Twee toekomstbewust eerlijke hardwerkende jongens, die dus perfecte milieubewuste producten hebben uitgevonden en wie weet wat nog volgt ! Stoer, ga door !

ruime zakken die doen wat is belooft

ruime zakken die doen wat is belooft, de broden of cake enz. smakelijk houden in de vriezer.

Fantastisch, deze broodzakken!! Mooi en duurzaam,een aanrader!!

Super handige zakken

Super handige zakken. Scheelt een hoop plastic zakken en het brood blijft lekker lang goed. Min puntje was dat de stiksels snel los gingen, maar kon deze makkelijk zelf vastzetten.

Fantastisch product

Fantastisch product, heb nu 2 broodbakken zelf in gebruik en ben zo tevreden dat ik ze nu ook cadeau geef aan mensen waarvan ik weet dat ze ook brood in de vriezer bewaren.

Fantastisch!

Mooi duurzaam product. Ook zeer geschikt voor zelf gebakken glutenvrij brood. Goed schoon te maken en handig in gebruik. Snel geleverd.

Prima keus !

Snelle en goede levering! volop keus en een prima smaak!

Mooie broodbakken

Mooie broodbakken. Het brood blijft langer vers. Handig in gebruik

Wat een geweldige broodzakken

Wat een geweldige broodzakken! Ik kocht er eerst een paar op advies van een vriendin, maar inmiddels heb ik er ruim tien in bezit. Ook de kleine zakken en bijenwaswrappen zijn erg fijn in gebruik. In de grote zakken gaat moeiteloos een groot brood en de kleine zijn perfect voor de lunch of meerdere kleinere broodjes (Ik krijg er makkelijk 5 grotere bolletjes en 8 kleine in). Mijn versgebakken brood blijft heerlijk vers in de broodzakken van @broodnodig. Ook invriezen gaat perfect: geen gedoe meer met brood dat uitdroogt. Ik wil niet meer anders, en alle vriendinnen die ik aansteek, willen ook niet anders meer ??

heel tevreden over de broodzakken

heel tevreden over de broodzakken, super handig

Een tevreden gebruiker.

Gebruik al ongeveer een jaar deze herbruikbare broodzakken en ze bevallen heel goed! De bakker moest even wennen aan het sluiten van de zakken, maar gaat nu prima. Het uiteinde rollen en gespje sluiten bevalt mij beter dan om het brood heen vastgespen.Het brood vervormt dan zo. Alvorens een nieuw brood in de zak te doen,de oude kruimels goed verwijderen om schimmelvorming te voorkomen. Ik ben een tevreden gebruiker!

Mooie producten en snel in huis

Mooie producten en snel in huis

Perfect en wanneer vuil gewoon even handwas en goed spoelen. Voor mij geen papieren zakken meer

Goede producten voor thuisbakkers

Goede producten voor thuisbakkers. Hierin blijft brood lang vers en is ook geschikt voor de vriezer.

Eigengebakken brood blijft heerlijk!

Bijzonder tevreden over de verpakking om brood in te bewaren! Het zelfgebakken brood blijft lang goed, smaak blijft heel goed, en de dubbele laag maakt uitkloppen erg gemakkelijk! Wij bewaren het brood de eerste dagen in een la en daarna in de koelkast: voor zeker vijf dagen is het helemaal lekker ??

Geweldig handige broodzakken!

Geweldig handige broodzakken die ons zelfgebakken brood wel tot 5 dagen vers houden. Heb er nu al 2, maar gezien ik meer soorten bak, zak ik nog bijbestellen, aanvullend op mijn vorige bestelling 9159

Ik vind de zakken mooi maar mijn brood...

Ik vind de zakken mooi maar mijn brood blijft niet vers in ,word zelfs hard

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit broodzak.

Zeer nuttige en relevante informatie

Zeer nuttige en relevante informatie

Goede drinkflessen van geweldige kwaliteit. De levering liep voorspoedig en heel snel! Zeker aan te raden.

Score: 2

Teleurstellend. Mooi vormgegeven zakken en goed idee, maar helaas alles behalve 100% luchtdicht, wat er beloofd wordt. Je kunt de lucht er gewoon door de stof uitduwen, ook al is de bovenkant goed gesloten. Dat de lucht dus ook vanzelf naar binnen kan is ook te merken aan het brood. Het droogt snel uit, voornamelijk de korsten. Helaas een miskoop, veel kosten gemaakt voor iets wat niet doet wat wordt beloofd.

Score: 10

Mooie producten. Ze werken echt goed. Heb broodzakken en boterhamzakken besteld. Nu nog uittesten of het brood in de broodzak ook in vriezer goed werkt

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.