Brood NIET langer vers

Het materiaal is degelijk en mooi, daar is niks van te zeggen echter je brood blijft echt niet langer vers dus trap hier niet in. Jammer want dit is natuurlijk de reden dat je een dergelijke zak aanschaft.

Handige broodzak

Sinds wij zelf brood bakken, zijn wij op zoek naar iets om het in te bewaren. De Broodzak voldoet hier prima voor.

Mijn pakje was er sneller dan verwacht

Mijn pakje was er sneller dan verwacht. Ook het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Perfecte levering!

Perfecte levering!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel in huis, nu nog uitproberen hoe het bevalt. 6 november ontvangen, gelijk gebruikt en we zijn tevreden ermee! Het brood blijft zeker 3 dagen goed te eten. Fijn product!

Mooie zak maar verder geen zak

Mooie zak. Het is mij echter een raadsel waarom deze beter zou zijn dan de papieren zak waarin het brood wordt geleverd. Bovendien te groot voor het brood. Ik zou hem niet opnieuw kopen,

Goede kwaliteit broodzakken

Eenmalige bestelling van herbruikbare broodzakken gedaan. Goede kwaliteit (gebruik ze al 9 maanden intensief) en ziet er leuk uit. Tevreden dus

goed product

goed product, wel wat aan de prijs

Kwaliteit en mooi!

Deze zakken zijn heel kwalitatief en mooi. Ze houden ook echt je brood langer vers.

Mooie grote broodzak

De broodzak is ruim en daardoor ook groot genoeg voor een groot brood. De enige tip die ik heb is om de binnenkant wit te maken, zodat je de broodjes ook ziet. Dat is met een donkere binnenkant een stuk lastiger. Verder ben ik super tevreden!

Vind het super fijn om mn eigen...

Vind het super fijn om mn eigen gebakken desembrood er in te vriezen blijft super goed. Ben er heel blij mee.

snelle reactie

snelle reactie, helder communicatie, fijne terugkoppeling en mooi product!

Top artikel brood blijblij met onze aankoopft er lekker vers...

Top artikel brood blijft er lekker vers in bij het kopen van het brood neem ik de broodzak mee werkt prima. En... ziet er mooi uit.

Aanrader

Mooie en verantwoorde artikelen, duidelijke website, makkelijk bestellen en snel in huis.

Heel goede service

Heel goede service, zeer klantvriendelijk!

Bedankt

Prima afhandelinhg. Nadat er problemenn wzren met mijn adres pogingen gedaan werd dit snrl en goed opgelost , inmiddels alles ontvangen .

Fijn product

Fijn product

Tevreden maar wel oplichting

Tevreden over de producten. Ik had 2 broodzakken besteld. Echter, ik bedacht me daarna dat de black friday er nog aan zou komen. Ik hield dus in de gaten hoe veel dat zou schelen, zodat ik het eventueel nog retour zou kunnen sturen en opnieuw kopen tijdens de kortingsactie. Wat denk je?! Is het nota bene duurder tijdens de black friday actie, dan de normale prijs waar ik het een paar weken daarvoor had aangeschaft!! Dit gaat over de black friday van 2024. Dit is ****** / oplichting en daarom zou ik hier nooit meer bestellen. Ik kan daar echt niet achter staan. En dan nog beweren dat je met weet ik hoeveel korting koopt..... Koop dus hier vooral niet tijdens black friday!! Op dat punt na, zijn de producten prima. Maar wees gewoon eerlijk!! Reactie op de reactie van bedrijf: sorry, Maar de prijs was zo ongeveer het zelfde als de normaalprijs, terwijl je tijdens black friday aangaf dat er x% korting was. De oorspronkelijke prijs is toen tijdelijk behoorlijk omhoog gegooid. Zodat je tijdens de actie kon zeggen: nu 40% korting! Wat de precieze korting was weet ik ondertussen niet meer.) Dit heb ik toen nagekeken en wat u nu dus beweerd is niet waar. Er is gewoon mee gesjoemeld. Wat betreft datum, zoals u kunt zien was mijn ervaring in 2024 gemaakt.

Lange levertijd.

Tussen bestellen/betalen en ontvangen zat zon 2 weken. In dezelfde periode heb ik spullen uit Scandinavie gekocht, dat had ik binnen 3 dagen binnen. Verder ben ik wat het product zelf meer dan tevreden.

Ik heb een set van 2x een broodzak en 2x boterjamzakjes besteld. Deze waren snel in huis en mijn dochters zijn enorm te spreken over de boterhamzakjes. Ook de grote broodzakken zijn geweldig voor ons zelfgemaakte (desem) brood. Ik zeg een aanrader.

Perfecte levering en tevreden

Perfecte levering en tevreden na een week gebruiken van de broodzakken.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Mooie kwaliteit

De broodzak werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Mijn zelfgebakken brood past er goed in en blijft lekker vers.

Te gekke broodzak!

Lekker vlot geleverd, ik kan gelijk beginnen!

Prima broodzak

Prima broodzak, snel bezorgd.

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.