Score: 10

snelle levering, mooie en handige broodzakken, doen wat ze moeten doen!

Score: 8

Snelle en goede levering !

Score: 10

Mooi en kwalitatief goed product. Zeker een aanrader. Snelle levering. Zou zeker weer hier bestellen.

Score: 10

Fijne broodzakken, snelle levering .

Score: 10

Goede webshop. De bestelde broodzak werd snel en goed geleverd. Vraag onzerzijds werd snel en duidelijk beantwoord. Het product is uitstekend, wel duur voor wat het is, vinden wij.

Score: 10

Stevige brood zakken. Mooi materiaal en kleuren. Werkt prima.

Score: 10

Goed, praktisch en mooi product voor een redelijke prijs.

Score: 8

Positief: heldere site en snelle levering Negatief: erg zware sluiting van de broodzak.

Score: 10

Snelle levering. 1 van de producten had een foutje. Ik stuurde een foto op en kreeg daarop heel snel reactie. De volgende dag stuurden ze al een vervangend exemplaar. Het brood blijft heerlijk vers in de broodzak.

Score: 10

Eén dag na mijn bestelling zat mijn broodzak al in de brievenbus!! Zeer tevreden van de kwaliteit en afwerking. Het doet wat het beloofd, nl mijn zelfgebakken brood vers houden en het ziet er een pak leuker uit dan mijn ondertussen gescheurde of verkreukelde broodzakken van bij de bakker. Bedankt voor deze milieubewuste oplossing!

Score: 10

Snel geleverd, brievenbuspakje. Heb gelijk mijn brood erin gedaan. Werkt super!

Score: 10

Veel keuze en goed duurzaam materiaal

Score: 10

Broodzakken besteld. Snel via de brievenbus in huis. Mooi design en handig in gebruik.

Snel en effectief

Score: 10

Goede kwaliteit, beter dan ik verwacht had

Mooi product

Mooie korting, snel geleverd

Score: 10

Vlotte service. Bestelling kwam de volgende dag binnen!

Score: 10

Prima product en snelle persoonlijke respons toen levering door posterijen was vertraagd.

Score: 10

Mooi product, duidelijke communicatie over de latere levering, en nu in gebruik. Een prachtige toevoeging aan het ritme een dagelijks leven, waarin we toch een beetje minder rommel moeten maken. En het brood krijgt zo ook de behandeling waar het recht op heeft.... het blijft heel erg lekker.

Score: 8

Heel goede broodzakken. Brood blijft echt goed. Enkel vind ik de maat net wat te klein voor ons zelfgebakken brood. Het kan er maar NIPT in en moeten wat wrikken om het erin te krijgen.. enige minpuntje dus. De designs zijn wel echt leuk. Dus zeker ok.

Score: 10

Wij hebben de broodzakken besteld. Door de goede ervaringen die wij hebben met de eerste set, zijn we voor een tweede set gegaan voor broodjes ed. De bakker had de broodzakken niet eerder gezien en was ook gelijk enthousiast.

Snelle verzending / vriendelijke klantenservice

Prima spul.

Zeer snelle levering

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.