Score: 10

Je ontvangt het rap. Ik hoeft geen papieren broodzakken meer te kopen. Als ik brood maak.

Score: 8

Goede kwaliteit en schappelijke prijs, ik vind het een geweldig product

Score: 10

fijne zakken die doen waarvoor ik ze heb gekocht, blij mee

SNELLEN LEVERING NU NOG UIT PROBEREN

Score: 10

Goede prijs, mooie uitvoering en goed voor het milieu. Ik zal het echt aanbevelen bij andere.

Score: 10

Goede service en de zak doet wat er werd beloofd

Score: 10

Hygiënisch !Houdt het brood goe vers !

Score: 10

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen �🏼

Score: 8

Op de website stond voor 22u besteld, morgen geleverd. Orderbevestiging 14/3 om 21:50. Levering 17/3 14:09u. Ik vind het niet erg om wat langer op een levering te wachten, maar beloof niets wat je niet kan waar maken. Als je er op rekent valt dat tegen en dat gaf een slecht gevoel bij een, verder perfect aangename, aankoop ervaring.

perfect snel gestuurd

Score: 10

Mooi product, snelle reactie op de mail nav mijn vraag.

Score: 10

Ik was wat sceptisch, maar de reviews waren goed, en er was niets beters te vinden..... Degelijk. Mooi. Geen spijt.

Score: 6

Het is een mooi concept maar mijn broden bleven niet vers. Wellicht dat ik de zakken niet goed gebruikte maar dit is helaas niet het ideale product voor mij. Na contact met de webwinkel heb ik de producten mogen terugsturen dus dat was een goede service vanuit de webwinkel.

Score: 8

Snelle levering. Toffe zakjes. Ideaal nu ik zelf brood bak.

Score: 10

ging allemaal voortreffelijk . en het milieu vind ik belangrijk

Score: 6

Snelle levering. De zwarte vind ik mooi, maar oranje was toch iets te oranje? Op de website toont het zachter. Ik had het ook kunnen weten natuurlijk :)

Score: 10

De herbruikbare broodzak doet wat hij belooft en is bovendien nog mooi ook.

Score: 10

Snelle levering zoals beschreven. Extra informatie ontvangen per email.

Score: 10

Snelle en keurige levering !

Score: 8

Snelle service Bij gesneden brood blijft het minder lang vers dan in een plastic zak!

Score: 10

Gewoon een positieve ervaring!

Score: 10

Goede producten, snelle levering. Volgende dag al in huis.

Score: 10

Snelle levering. Leuke producten.

Score: 10

Goede en snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.