Superfijne broodzakken

Superfijne broodzakken. Goede sluiting. Grote opening, ook voor busbrood. Ik heb een bakblik van 35 cm en hier past het brood goed in. Geschikt voor vriezer. Kleinere batard desembroden van 450 gr passen er 2 in. Ik had al twee broodzakken van Broodnodig op Bol gekocht en was zo tevreden dat ik n�g twee zakken heb besteld, ditmaal via hun eigen site. Via Bol had ik blijkbaar een set van 2 premium zakken besteld (volledig metalen sluiting, zowel gesp als insteek). Nu heb ik 1 premium en 1 �gewone�, waarbij de gewone een metalen gesp heeft met een plastic insteek. Als ik nu terugga naar de site, staat er inderdaad bij premium �volledig metaal�, maar ik klikte op de set van 2, en daar staat het niet duidelijk op. Ik vind nog steeds dat het toppers zijn. Ik had alleen liever volledig metalen sluitingen.

Brood werd sneller droog in de broodzakken

De broodzakken zien er goed uit en de aanbiedingen met pakketkorting aantrekkelijk. Na een tijdje gebruiken, merkten we echter dat het brood in de vriezer echt sneller uitdroogt in de zakken van Broodnodig dan in gewone plastic zakken. Ondanks verschillende manieren van afsluiten te hebben geprobeerd, bleef het brood snel uitdrogen. We gebruiken de zakken dus niet meer, helaas. Ondanks dat de broodzakken niet aan onze verwachtingen voldeden, toch 3 sterren review. Erg goede klantenservice met reactie op deze review en coulante afhandeling van de retour. Prima bedrijf!

Score: 4

De webwinkel zelf werkt prima, alleen de broodzakken werken niet goed genoeg om brood vers te houden. Het brood droogt sneller uit in de broodzakken in vergelijking tot gewone plastic zakken (ook in de vriezer).

Prima duurzame oplossingen

Snelle levering. Helder bestelproces. Zending goed te volgen. Bestelde items voldoen aan verwachting

Zeer tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over mijn aankoop . Steeds vers brood , tot het laatste korstje , fantastisch!

Geweldige zakken

Geweldige zakken , steeds vers brood !

Snel verzonden

Snel verzonden. Product is mooi

Snelle levering. De broodzakken zien er mooi uit. Er past een half brood in. Verder nog geen mening, ik heb ze nog niet gebruikt.

Top marketing van een slecht product.

Top marketing van een slecht product. Hopeloos product: een grote zak, met een slecht werkende sluiting met een metalen (!) stuk. Zeer onhandig. Niet voor herhaling vatbaar

Milieutechnisch gezien is deze...

Milieutechnisch gezien is deze herbruikbare broodzak en the herbruikbare wraps om etenswaren in te bewaren super, maar ze zien er ook nog mooi uit! Voor jezelf �f om kado te doen! Lvering was correct snel. Jacqueline Verberkt

Heel snel geleverd en mooi product wat...

Heel snel geleverd en mooi product wat ik meteen kan gebruiken

Fijne broodzakken, goede service

Ik heb voor de tweede maal broodzakken gekocht om mijn zelf gebakken brood goed te bewaren. Een dag na mijn bestelling kwam er extra korting. Er werd heel vriendelijk wn vlot gereageerd op mijn mail dat ik het jammer vond dat ik net achter het net viste voor de korting. Bovendien regelden zij de korting alsnog voor mij. Heel fijn!

Perfecte broodzakken

Sinds een aantal jaren gebruik ik de broodzakken van Broodnodig en ik ben hier zo enthousiast over dat ik er nog een paar bij gekocht heb.

Snel geleverd en blij mee

Snel geleverd en blij mee. Veel handiger dan een broodtrommel. Brood blijft vers en erg lekker.

Prima product

Prima product, goede voorlichting en snelle levering.

Mooie handige broodzakken

Een nette en zorgvuldige levering van een mooi product! Een goede beschrijving van het product en de visie ontvang je per mail. Geen overbodige verpakkingen. En alles met een glimlach

Zeer tevreden van het product.

Zeer tevreden van het product.

Snelle levering,netjes verpakt

Snelle levering,netjes verpakt

Vlot bezorgd en mooie broodzakken van...

Vlot bezorgd en mooie broodzakken van goede kwaliteit. Handig op maat dicht te gespen.

Brood blijft lekker vers

Snelle levering, leuk product. Brood blijft er lekker vers in. Een kleine opmerking, de gesp mocht van mij van gerecycled kunststof zijn, het metaal kletst nogal vaak tegen het aanrecht en kasten. Verder prima.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, De zakken zijn van een zeer goede kwaliteit, sluiten goed af en houden het brood echt langer vers. Een aanrader.

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen. Duidelijk waar het pakket is.

Bestellen ging makkelijk en de levering...

Bestellen ging makkelijk en de levering snel . Uitvoering van de brood zak ziet er fraai uit. Ben er blij mee

Heel snelle levering

Heel snelle levering. Mooi product.

Prima opvolging

Na bestelling was een artikel toch niet op voorraad. Dit werd goed opgevolgd, ik kreeg alle opties nl. annuleren, andere keuze of wachten op gewenste artikel. Uiteindelijk gekozen voor de laatste optie. Ondertussen mooi binnen veronderstelde termijn mijn gewenste artikelen gekregen. Alles naar wens dus!

Over Broodnodig

Bij Broodnodig omarmen we een levensstijl vol smaak, versheid en duurzaamheid. Onze missie? Het verminderen van eenmalig plastic gebruik door hoogwaardige, herbruikbare producten aan te bieden die je eten zo lang mogelijk vers houden. Van herbruikbare broodzakken tot boterhamzakken, bijenwas- en vegan wraps en rollen, tot aan onze duurzame drinkflessen - we hebben alles wat je nodig hebt om jouw keuken plasticvrij te maken. Broodnodig - jouw partner in een groenere keuken. Broodnodige voordelen 60 dagen proefgebruiken Bij Broodnodig streven we naar jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we je 60 dagen de tijd om onze producten uit te proberen. Niet tevreden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis en eenvoudig. Super snelle verzending Bestel je op werkdagen vóór 23.59 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis, zowel in België als Nederland.