Alle 20 aardbeienplantjes groeien voorspoedig
7 August 2026
J.
Heythuysen
Reactie van Biologischemoestuin.nl
Bedankt voor uw beoordeling!
Goed om te horen, geniet ervan!
Laden reviews...
Goed bedrijf
7 August 2026
J.
Heythuysen
Bedankt voor uw beoordeling!
Goed om te horen, geniet ervan!
Ik had keukenkruiden besteld maar 2 ervan zijn niet of onvoldoende opgekomen helaas. De rest doet het prima en ze zijn lekker.
4 August 2026
Francis
Millingen aan de Rijn
Bedankt voor uw beoordeling! Dat is jammer inderdaad, helaas is moestuinieren geen exacte wetenschap. Om welke kruiden ging dit?
Goede ervaring, op tijd geleverd en geinformeerd.
4 August 2026
Michel
Valthermond
Goed om te horen, bedankt voor uw beoordeling!
Zonder ervaring met moestuinieren heb ik aardbeienplanten besteld... op hoop van zegen.... Prima planten, ze doen het prachtig en wat ik lees kunnen we volgend jaar een grote oogst verwachten. Nu zijn er al enkele aardbeien... Aanrader dus en prima qua afspraken!!
3 August 2026
marijke
Aalten
Eet smakelijk alvast, bedankt voor uw beoordeling!
Goede vochtige aardbeistekjes. Betaalbare biologische producten.
3 August 2026
L.
Almere
Goed om te horen, bedankt voor uw beoordeling!
Wij zijn een jong bedrijf in poot-, plant- en zaaigoed voor moestuinen. Door de toenemende vraag naar biologisch pootgoed waaronder aardappels, uien en knoflook en daarbovenop de vraag naar biologische zaden; hebben we onze webshop gelanceerd.
Ons bedrijf is er op ingericht om zowel op kleine schaal producten te kunnen leveren voor uw enkele moestuinhouder, maar het is bij ons ook mogelijk grote partijen af te nemen voor bijvoorbeeld een moestuinvereniging die op zoek is naar biologische poot-, zaai- en plantgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie
Jonagoldstraat 5
4421 DW Kapelle