Company

Website: http://tadaaz.be
Adress: Gr. P. de Brieylaan 17
Zipcode: 8200
Location: Brugge
State: West-Vlaanderen
Country: Belgium
Phone/Email: 050 / 407 910

KiyOh principles:

  • All customers are allowed to review
  • Reviews must meet the review guidelines 
  • Checks to prevent fake reviews as much as possible: Read more.
  • Report abuse or other matters here.
  • Reviews with a score below 6 are visible 14 days after they have been submitted

Tadaaz.be
Total score
8.8
out of 10
Most recent review
119 days ago
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
2400 reviews (12 months)
8697 reviews (total)
51007 views
96% recommends this company
Filter reviews on the amount of stars for reviews within the last 12 months
65% (1559)
28% (673)
5% (117)
2% (36)
1% (22)

Reviews

10
Positive
Heel mooi werk geleverd. We bestelden magneten klein met eigen ontwerp en onderzetters met eigen ontwerp. Prachtig!
Suggestions
 
Deb
Genk

Published on: 17/08/2018
Recommendation: Yes


10
Positive
Les faire-part sont arrivés identiques à l'image et dans les 2 jours.
Suggestions
 
Mignolet Véronique
Flémalle

Published on: 10/08/2018
Recommendation: Yes


1
Positive
 
Suggestions
 
Kris

Published on: 22/06/2018
Recommendation: No


10
Positive
Top service!! Het is moeilijk om via iPhone een ontwerp te maken. Maar Bij problemen gewoon eventjes bellen naar de klantendienst. En ze maken het ontwerp naar je zin! Het is een plezier om bij jullie te bestellen!!
Suggestions
 
Aida

Published on: 15/06/2018
Recommendation: Yes


8
Positive
Precies wat ik besteld had ,goede kwaliteit, super klanten service
Suggestions
 
Deborah

Published on: 04/06/2018
Recommendation: Yes


10
Positive
 
Suggestions
 
Customer

Published on: 03/06/2018
Recommendation: Yes


10
Positive
- goede kwaliteit
- supersnelle service
Suggestions
 
Vero
Gent

Published on: 03/06/2018
Recommendation: Yes


8
Positive
Mooi en ruim aanbod, kan kaartjes gemakkelijk zelf personaliseren. Bij 1 bestelling hadden enkele kaartjes een foutje, zonder problemen en zeer snel nieuwe toegestuurd gekregen.
Suggestions
 
Nele
Aalst

Published on: 02/06/2018
Recommendation: Yes


10
Positive
 
Suggestions
 
Elke Houbaert
Alveringem

Published on: 02/06/2018
Recommendation: Yes


10
Positive
Zeer eenvoudige zelf te bewerken kaartjes, snelle service/levering. Goede folluw-up bij problemen/vragen.
Suggestions
Zorg voor een eenvoudigere bewerking van al je kaartjes via een ander apparaat dan een computer. Wij hebben voor een andere keuze geopteerd dzn onze 1e keuze omdat we deze niet goed bewerkt kregen via de tablet.
Chiara
Steenokkerzeel

Published on: 31/05/2018
Recommendation: Yes


Loading...
More reviews...