Company

Website: www.terminalverhuur.be
Adress: Vlamstraat 7
Zipcode: 9450
Location: Denderhoutem
State: Oost-Vlaanderen
Country: Belgium
Phone/Email: +32 (0) 9 394 1 394

KiyOh principles:

  • All customers are allowed to review
  • Reviews must meet the review guidelines 
  • Checks to prevent fake reviews as much as possible: Read more.
  • Report abuse or other matters here.
  • Reviews with a score below 6 are visible 14 days after they have been submitted

Terminal Verhuur
Total score
8.7
out of 10
Most recent review
403 days ago
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
44 reviews (12 months)
96 reviews (total)
2375 views
100% recommends this company
Filter reviews on the amount of stars for reviews within the last 12 months
61% (27)
32% (14)
7% (3)
2% (1)
0% (0)

Reviews

10
Positive
Dit is het tweede jaar op rij dat wij gebruik maken van de betaalterminal voor onze jaarlijkse steakdag! Dit jaar hebben we onze aanvraag last minute ingediend. We hebben echter binnen de 2 uur reactie gekregen en 3 dagen later was de betaalterminal bij ons! Super tevreden! Plan ons al maar in voor volgend jaar! ;)
Suggestions
 
Comment
Hi Michiel,

Merci voor de toffe feedback! Hoe meer op voorhand we een aanvraag binnenkrijgen, hoe vlotter alles verloopt natuurlijk, maar ook last minute aanvragen lukken perfect. Succes nog met de rugby en tot de volgende! :)

Prettige middag verder,
Niels
Rugby Mechelen
Mechelen

Published on: 06/11/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
Fast, correct service!
Suggestions
 
Comment
Hi Kevin,

Ook via deze weg nogmaals bedankt voor de leuke review! Laat gerust iets weten mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn. Prettige middag! :)

Niels
foodstorms
GHENT

Published on: 17/10/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
Snelle service voor ons evenement.
Duidelijke uitleg bij geleverd in het pakket.
Levering en retour was perfect geregeld.
Suggestions
 
Comment
Hey Ilse,

Wij vinden het zelf ook belangrijk dat de terminals gebruiksvriendelijk zijn en dat de procedure voor de klanten zo vlot mogelijk verloopt. Dus merci voor de positieve commentaar! :)

Fijne middag verder,
Niels
Kazou vzw

Published on: 04/10/2017
Recommendation: Yes


9
Positive
Good and easy to use terminals. Very responsive team who helps out even in urgent situations.
Suggestions
For periods of 1+ month with large number of terminals the price could be a bit more competitive :)
Comment
Hi Rando,

Thank you for the kind words. Customer satisfaction is one of our top priorities, even for last-minute demands such as yours. We determine our prices casy by case, and with a discount of up to 40%, we think the price we offered you is very reasonable. We will keep your feedback in mind though :-)

Kind regards,
Niels
Rando
Belgium

Published on: 26/09/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
goede toestellen
correcte afspraken
goede handleiding
snelle respons op mails
makkelijke manier van verzending
Suggestions
meer extra rolletjes voorzien bij de leveringkkzl
Comment
Goedemiddag Koen,

Bedankt voor de fijne feedback, altijd tof om te horen als onze klanten tevreden zijn natuurlijk :)

In verband met de extra rolletjes: er zit standaard 1 printrol in ieder toestel en daarnaast worden er 2 extra printrollen voorzien per toestel. Daar kan u ongeveer 1200 transacties mee doen. Dat u er iets te weinig had is dus jammer, maar een goed teken voor uw verkoop :). In het vervolg houden we hier zeker rekening mee. Fijn weekend, Koen!
Prizma
Izegem

Published on: 30/08/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
 
Suggestions
 
Comment
Hi Quinte,
Hartelijk dank voor de leuke feedback!!
Hopelijk tot snel
Groeten,
Fredrik
entreprenerd bvba

Published on: 17/08/2017
Recommendation: Yes


9
Positive
- Super fast payments
- Very easy to use (This was the first time we rented a terminal)
- Renting company: staff very friendly and very helpful.
Suggestions
None
Comment
Thank you for your comment! :)
Amis Ecole Ouverter ASBL
1380 Ohain (Lasne)

Published on: 12/06/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
Perfect service, friendly people, great company!
Suggestions
 
Comment
Thank you! :)
BioRICS
HEVERLEE

Published on: 31/05/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
Perfecte service, handige producten!
Suggestions
 
Ink Baron

Published on: 16/05/2017
Recommendation: Yes


10
Positive
Great service!
Suggestions
 
Comment
Thanks Sara!
Sara De Hertogh
Belgium / Merchtem

Published on: 10/05/2017
Recommendation: Yes


Loading...
More reviews...