Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

super tevreden, duidelijke en snelle info

SCORE 10

Bestellen ging makkelijk en er werd snel geleverd tegen een scherpe prijs.

SCORE 10

Duidelijke communicatie, snelle levering, en product werkt naar behoren.

SCORE 4

Juist de beloofde leveringstijd was voor mij reden om hier te bestellen. Helaas kwam de bestelling pas na 1 week, terwijl track and trace nog aangaf dat de bezorgtijd niet duidelijk was. Ondertussen allang ergens anders snel cartridge gehaald. Vervelend.

Fast, efficient. Perfect

SCORE 10

Goede service en supersnelle levering. Achteraf betalen mogelijk dus top.

SCORE 10

Goede website en bestellen is zo gebeurd. Bezorging is uitstekend verlopen.

SCORE 10

Uitstekende service. Bericht bij niet in voorraad en snelle verzending.

Uitstekende levering!

SCORE 10

Prima site, vlotte communicatie over leveringsproces en volgende dag bezorgd. Top

Goede prijs, snelle service

SCORE 10

Het product is mooi op tijd geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Snel en goed!!!!!

SCORE 10

Gunstige prijs, snelle service. De eerste afdrukken geven een perfecte kwaliteit. Hopelijk zullen het opgegeven aantal gedrukte Blz gehaald worden.

value for money

SCORE 10

Snelle levering. Goede prijs, prima kwaliteit.

Lekker snel geleverd

Prima product en prijs

SCORE 2

Heb een printer Hp deskjet 2540. Voorziene Inktcassettes besteld van jullie huismerk. Bij inbreng van de beide Inktcassettes, zwart en kleur, krijg ik onmiddellijk de foutmelding 'foute cartridges'. Printen dus niet mogelijk.........op andere sites ook al het huismerk gekocht, nooit problemen. Nu op inkt.nl besteld vanwege de gunstige prijs.....niet dus Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. U heeft hier al contact over met onze klantenservice om het op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

SCORE 10

Goede kwaliteit, goedkoop, service goed, ik was erg blij.

SCORE 2

De hp printer accepteert jullie eigen merk hp 301 XL zwart niet. Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u problemen heeft met de cartridge. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

SCORE 10

Zeer snelle levering, goede prijs.

SCORE 10

Snelle en correcte levering met betaling achteraf. Scherpe prijs voor goed product.