SCORE 8

snelle levering en eigen merk prima

SCORE 10

Goede prijs en comform toezegging op tijd geleverd

SCORE 8

De drie producten zijn snel geleverd, doch van 1 ontbreekt een lip om de (zwarte)cartridge op z'n plaats te houden en kreeg deze er dan ook moeilijk uit

SCORE 10

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering

SCORE 10

Zeer overzichtelijke website, zeer snelle levering en topprijzen, zodra de toners leeg zijn kom ik zeker terug

SCORE 10

Prompte levering, goede prijs, kwaliteit OK, geen opmerkingen of suggesties.

SCORE 10

Ik ben heel tevreden en snelle levering .

SCORE 10

Dat post nl het pakket aan huis af geeft en niet op een depot van post nl omdat ze anders teveel moeten lopen

• Lieferung
  • Ware

Top. Goeie kwaliteit foto. Goeie kwaliteit sticker. Alles volgens afspraak en zelfs met de proefdruk kreeg ik nog hulp zodat eea gewijzigd kon worden.

SCORE 2

Cartridges doen het niet in mijn printer. Bestel HP301XL en ontvang HP301BXL, die werken dus niet. Levering verder snel en accuraat. Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. U heeft gisteren al contact gehad met onze klantenservice om dit te gaan oplossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

• Aanbevelen Nee

Super goed geregeld.

SCORE 10

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Ik raad inkt.nl aan..

• Aanbevelen Ja

Smiddags thuis gebleven, maar helaas geen levering. Volgende dag een update met sorry door de drukte latere levering. Dat had fijn geweest als deze mail eerder had gekomen. Een paar dagen later wel de tuinposter geleverd gehad. Maar voor alle overige goed product en netjes en goed afgeleverd. Top.

snel en goed

SCORE 10

De cartridges van Inkt.nl doen het heel goed in mijn printer terwijl er problemen waren met bestelde cartridges van andere firma`s. De snelheid tussen bestellen en bezorgen was geweldig, heel snel.

snel geleverd

SCORE 10

Goed betaalbaar en snel geleverd

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

Super tevreden van alles.

• Aanbevelen Ja

Super tevreden van alles.