goede inkt voor mijn epson printer en snal gelverd.Alleen jammer deze pagina is van zeer slechte kwaliteit zeer slecht te lezen heel wazig.
Snel en goedkoopste
Source: eKomi
In der Online Bestellung wurde ein ALU-Träger als Bild angezeigt. Es wurde aber ein Stahlträger geliefert.\nNach Rücksprache mit dem Kundendienst wurde mir\nmitgeteilt, dass ich auch ein Stahlträger bestellt habe.\nNach nochmaliger Überprüfung im Online-Shop hätte ich laut Kundendienst in der Stückliste den Alu-Träger anklicken sollen. Preis natürlich teurer.\nlt. Kundendienst ist das angezeigte Bild nicht immer auch das was man haben möchte.( sehr verwirrend ).\nwerde den Stahlträger wieder zurücksenden. bin gespannt wer die Transportkosten tragen wird.
Source: eKomi
Ware wie beschrieben, gute Qualität, schnelle Lieferung.
Source: eKomi
Super Schuhe! Schnelle Lieferung - ich bin total begeistert. Bestimmt nicht meine letzte Bestellung bei SHABBIES Amsterdam!!!
Source: Independer
Prachtig wanddoek ontvangen met eigen foto. Ik dacht dat het een katoenen doek zou zijn, maar het was van canvas. Zeer goede kwaliteit, maar in de toekomst helaas niet als strandlaken te gebruiken
Source: Independer
Source: Kiyoh
Source: Kiyoh
x
Source: Klantenvertellen
We doen al jaren zaken samen. Vaak naar tevredenheid. Mocht er iets niet goed gaan, dan lossen we dat samen op.
Source: Klantenvertellen
Sales afdeling denkt altijd goed mee en het is erg fijn dat we ophaaltijden aan kunnen geven. Goede tarieven en flexibel bedrijf.
Source: Klantenvertellen
De bestelling is netje en mooi op tijd volgens de beloofde tijd geleverd
***
Source: eKomi
Bestellen op de site gaf in eerste instantie problemen, na diverse pogingen toch gelukt
Source: eKomi
Snel en zonder poespas geleverd Alleen PostNL is traag.
Source: eKomi
Snelle levering en goede kwaliteit voor een lage prijs
Source: eKomi
Zeer tervreden, scherpe prijs, snelle levering, goede kwaliteit (ook in alternatief merk toner)
Source: eKomi
Snelle en goede levering.
Source: eKomi
Vlotte levering , al duurde het iets langer dan vorige keer
Source: eKomi
Bestelling en levering verliep perfect!
Geen bijzondheden
Source: eKomi
De lvering snel en volledig gebeurd, he kwaliteit ook in orde.