Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Overzichtelijke website uitstekende service Snelle bezorging

SCORE 8

Werd op tijd en compleet geleverd

SCORE 8

Alles was goed geregeld en op tijd bezorgt

SCORE 6

Bij u een drum kit voor hp 2840 gekocht.prima prijs. Maar het is een deels gerefurbiste kit. de drum is nieuw, echter de witte plastiic transport folie is behoorlijk versleten. Bij donker kopieren is het duidelijk wat vegerig. Jammer, dit had ik niet verwacht. Ik moest echter documenten kopieren, dus heb ik hem evengoed in gebruik genomen. Gaarne uw reactie. ***

SCORE 4

Toner geeft veel zwarte vlekken op het papier bij het afdrukken. Goedkoop is duurkoop? Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Snel geleverd en prima product.

SCORE 8

Vasthoudendheid en vooralsnog doen de cartridges hun goede werk, ik zou dus wellicht over enige tijd 5-sterren kunnen geven., als de cartridges een redelijke periode hebben gedrukt

SCORE 8

Het door mij bestelde product werd snel geleverd. De prijsstelling is heel goed.

Schnelle Bearbeitung & Versand der�

Schnelle Bearbeitung & Versand der Bestellung, tolle Qualit�t des Schuhs R�cksendung erfolgte vor 1 Woche, jedoch noch keine Info & Geld zur�ck bekommen Daher nur 4 Sterne

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

SCORE 10

Kon mijn printer niet vinden in listing. Na aanvraag via e-mail werd ik onmiddellijk geholpen. Uitstekende service. Dank u

Recyclenummer onvindbataatar s

SCORE 10

Echt super dat een defect product dat ik besteld had in maart 2020 en waar ik pas in okt 2020 achter kwam nog gratis omgeruild kon worden. Een dikke pluim voor deze service.

SCORE 8

snelle levering en een goed produkt

prima product ,snelle service

SCORE 10

Nadat ik een drum besteld had kreeg ik mijn twijfels over de duurzaamheid van fe drum die ik inbgebruikbhad. Telefonische info van de helpdesk leverde mij op dat ik mijn printer moest resetten en dat mijn drum nog lang mee kon. Bestelling geannuleerd en geld teruggestort. Prima service! Mijn complimenten!👍🏼👍🏼

***

SCORE 6

Jammer voor mij maar de printer herkent het inktpatroon niet en werkt dus ook niet op mijn printer, HELAAS

SCORE 8

De aankoop ging soepel, alhoewel niet alle huismerk toners werden geaccepteerd door de printer.

Eigen merk: goede kwaliteit

SCORE 10

Correct en precies afleveren en juiste artikelen

Good quality!!!

SCORE 10

Ik kwam er niet uit bij mijn keuze van de HP 301. Gebeld en perfect geholpen door ***. Gr. ***

SCORE 10

goedkoop en goede service dat was voor mij de doorslag

SCORE 10

Heel tevreden... goed en goedkoop