Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Prima prijs, snelle levering.Top.

SCORE 8

Vlotte levering en kwalitatief product tegen een maatschappelijke prijs . Ik heb nog maar éénmaal een bestelling geplaatst , vandaar dat mijn ervaring met Inkt aan de prille kant is . We zullen zien wat de toekomst brengt .

snel en correct

SCORE 10

aangezien mijn inktpatronen bijna niet meer te krijgen zijn of heel duur, had ik jullie site gevonden. de service was perfect en toen ik het doosje openmaakte zag ik dat er een XL formaat bij zat en zei meteen, dit klopt niet. Ik wilde al gaan bellen toen mijn man zei, laten we de inktpatroon gewoon erin doen en kijken of die past en ..... het paste perfect, wat ben ik hier blij mee. zo gauw ik merk dat de zwart en de trycolor minder worden ga ik weer bij jullie opnieuw bestellen. Jullie zijn GOEDKOOP EN GOED. Dank jullie wel !!!!

Heel snel geleverd.

SCORE 10

Makkelijk te bestellen, snelle levering

SCORE 8

Snel, prima kwaliteit, redelijk betaalbaar.

Op tijd afgeleverd

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden met de aankoop wat ik heb gedaan bij INKT.nl. Het is goed dubbel verpakt, netjes thuis bezorgd en betrouwbaar. Alvast bedankt.

SCORE 8

Kwaliteit en levering waren OK.

SCORE 10

alles correct uitgevoerd en snel

SCORE 8

snel en goed geleverd na bestelling.

nvt

SCORE 10

Alles in orde, goede prijs, snelle verzending

SCORE 10

Gewoon een duidelijke site en bestelling liep erg vlotjes

SCORE 10

Snel besteld, gevraagde product zeer snel geleverd

SCORE 10

Zeer tevreden. Snelle levering voor goed materiaal en voor een goede prijs.

SCORE 10

altijd netjes en snel gekregen wat ik besteld had en heel voordelig

u doet het prima zo!

SCORE 10

Snelle levering, en de kwaliteit van de toners zijn beter dan van ***.

SCORE 10

Snel het juiste product ontvangen. Heel goed

Snelle verzending,goedegoedesite

SCORE 10

Waarom gebruikt u voor uw mededelingen per mail van die extreem kleine en vage lettertjes? Zoals u weet zit Nederland midden in een grijze golf, die nog jaren doorgaat en waar de ogen van de klanten ook steeds slechter worden.. Een mooie goed leesbare letter wordt dus door die groep op hoge prijs gesteld. En . . . ook de jongere generatie zal daar zeker geen bezwaar tegen hebben.