SCORE 10

Toner voor my Brother printer besteld. De prijs was goed en snel geleverd.

SCORE 10

Snelle levering en precies zoals besteld tegen zeer schappelijke prijs.

SCORE 4

De toner heeft vreselijk gelekt grote zwarte veeg op afdruk, slechte kwaliteit , volgende keer maar weer origineel Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

De webshop had de verzending vlot aangemeld bij PostNL en het product voldoet uitstekend aan de verwachtingen.

SCORE 10

Goede levering en snel prima werk.

SCORE 10

Snelle levering van de inkt cartridges. De HP printer geeft gelukkig niet aan dat het geen originele zijn. Volgende keer zal ik ze zeker weer bestellen.

SCORE 10

Alles correct verlopen , zeer tevreden !

SCORE 10

altijd in orde en correct

SCORE 10

top heel goed ziet het er uit verpakt maar is ook een top product...ook kopen

SCORE 10

Snel en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het werkte efficient

SCORE 10

Zeer tevreden en denken goed mee.

SCORE 8

Inkt.nl had de juiste toner voor mijn printer op voorraad en tot mijn verbazing zelfs een tikkeltje goedkoper dan mijn vertrouwde inkt-tonerleverancier. Het huismerk is voor het tonervolume merkelijk goedkoper dan de Samsung-HP toner (nu ja, àlles is goedkoper dan HP-consumables ;) ) en biedt een iets groter volume dan het huismerk van mijn vertrouwde leverancier. Leek mij de moeite om uit te proberen en het blijkt een succes (ik ben de toner momenteel nog maar een paar tientallen prints aan het gebruiken, dus of de volumebelofte waargemaakt wordt, zal nog wat af te wachten zijn)

Tot op nu toe perfect

SCORE 10

Prima HP-compatibel tonerkit voor een fractie van de OEM-prijs.

Ga zo door

SCORE 10

Het juiste artikel snel geleverd

SCORE 10

goede prijszetting, snelle levering , doen wat zij beloven.

Snelle en goede service

SCORE 10

Top, goede voorraad, alle soorten inkt t.b. , snelle bezorging-verzending op dezelfde dag.

SCORE 6

Tijd tussen bestelen en levering te lang Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Deze bestelling is zonder vertraging geleverd. U heeft uw bestelling één dag na bestellen ontvangen. Dezelfde dag is helaas nog niet mogelijk. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team.

SCORE 10

Goede kwaliteit en service, snel geleverd.

Snelle levering, goede prijs

SCORE 8

Prettig om een toner voordelig te krijgen