Snelheid , correctheid.

SCORE 10

Vond het een snelle levering,en tot hiertoe heb ik perfecte afdrukken.

SCORE 10

Prima service en prijzen.

SCORE 10

snelle levering lage prijzen goedkoopste

SCORE 10

Goed product voor een super prijs, erg tevreden.

SCORE 10

Goede prijs-kwaliteit verhouding, op tijd geleverd, producten gemakkelijk in de catalogus terug te vinden. TOP

SCORE 10

Goede producten, snelle verzending. Erg aardig dat ik gebeld werd of mijn adres klopt

SCORE 10

Prima replacent toner voor mij printer. snel geleverd en voor en goede prijs.

SCORE 10

Prima geholpen. Blij met de printer.

SCORE 10

Besteld en de volgende dag binnen. Helemaal blij mee.

SCORE 10

Hoe komt het dat men niet kan betalen via betaalkaarten of paypal,nu.moet ik naar de bank om te kunnen betalen.

SCORE 10

Snelle levering tegen een goede prijs van de toner (huismerk) en drum.

Snel, goed en goedkoop

Correcte levering .

SCORE 8

Bestelling is netjes en op tijd geleverd. Zoals beloofd.

SCORE 6

Helaas geeft de niet originele tonercartridge nog steeds de nodige problemen , alle aanwijzingen uit een email ten spijt. Uiteindelijk aanbod was cartridge retour sturen en daarna een nieuwe opgestuurd krijgen. Helaas heb ik niet langer de energie (zin) om de cartridge te retourneren en laat het maar even zo.

SCORE 10

Zeer snelle levering Producten (toners huismerk) lijken op het eerste zicht en na een paar weken in gebruik in orde (dit in tegenstelling met slechte producten van ANDERE leverancier). Door slechte leveringen van andere leverancier was ik terug begonnen met de originele toners te kopen (die zeer duur zijn) - de toners huismerk inkt.nl zijn veel goedkoper (en ook goedkoper dan huismerk van mijn vorige leverancier). Dus omwille van prijs heb ik bij wijze van test eens inkt.nl huismerk gekocht. En tot nu toe is de ervaring dus zeer goed.

SCORE 10

Op de site snel te bestellen ook de levering was correc

SCORE 10

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

SCORE 10

Snelle verzending en afhandeling.

SCORE 10

Voor mij belangrijk dat het snel geleverd werd. Dit was ook zo

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden over Inkt.nl Naast de snelle levering van het produkt, wordt er ook snel gereageerd als je er een vraag over hebt. Klasse.

SCORE 10

Goedemorgen, Het is bestellen en leveren. Nog een extra controle voor de levering dat jullie even telefonisch contact opnemen. PRIMA-TOP! Met vriendelijke groet, ***

SCORE 8

Correct en op tijd geleverd tegen redelijke prijs