SCORE 10

Voor een keer is de reclame terecht: het huismerk is even goed als het product met merknaam! En vooral: super goedkoop! Blijf bij jullie bestellen dus.

SCORE 10

Een fijne webshop, je word netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, ik had een toner besteld, deze bleek een defect te hebben. Keurig geholpen door telefonische helpdesk en een dag later een goede nieuwe toner in huis. 👍 top service

SCORE 8

Top kwaliteit, top prijs, top service!

Snelle levering goede produkten

Snel, duidelijk, goed

SCORE 8

Snel en correct geleverd tegen een prima prijs.

volgens verwachting geleverd

SCORE 6

Ik print niet vaak meer en daarom drogen mijn cartridges op voordat ze volledig gebruikt zijn. Het zou mooi zijn als in losse kleinere cartridges meer keuze zou zijn. Overigens heb ik de prints waarvoor ik inkt nodig had prima kunnen afdrukken met de cartridges van jullie eigen merk.

SCORE 10

Goede service en vriendelijke medewerker bij telefonisch gesprek. Zeker aan te raden!!

SCORE 10

Artikel in goede orde ontvangen.

SCORE 8

Goede prijs en op tijd ontvangen

SCORE 8

Nou, de levering was goed en de prijs ook

SCORE 10

Snel ,goed.Ook tel kontakt prima en ze doen wat ze zeggen.Zeer voordelig.

SCORE 2

Vlotte transactie. Geen bemerkingen.

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Ik had het verkeerde artikel besteld. Dit is door medewerker van ink.nl op een voortreffelijke wijze opgelost. Super tevreden

SCORE 10

Prima! Snel geleverd. Goede prijs. Nu afwachten hoe lang de toner mee gaat :) Specs zijn in ieder geval beter dan andere aanbieders.

SCORE 10

Snelle levering zoals het ook hoort natuurlijk

SCORE 10

Snelle levering. Goed product. Prima prijs.

SCORE 8

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Heel tevreden. Ik ben klant af bij 123inkt en bestel voortaan altijd bij inkt.nl Wel (weer) problematische levering door post.nl

SCORE 8

goed geregeld en vlotte afwerking , Top !!

SCORE 10

Snel en adequaat geleverd.

SCORE 10

Makkelijk om toner te bestellen en snelle levering top!

SCORE 10

Snelle levering. Goede prijs.

*****