Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

• Aanbevelen Ja

Ik ben zeer tevreden over het product.

Vlotte levering, en netjes in de tuin afgeleverd

• Aanbevelen Ja

zeer goed. telefonisch alles doorgesproken en exact volgens afspraak geleverd en geregeld

zeer goed

• Aanbevelen Ja

alles is prima geregeld!!!� plezierige hulp!

alles is prima geregeld!!!� plezierige hulp!

Gewoon goed

Eerste bestelling bij Sleiderink. Netjes op tijd en snel bezorgd ! Goede communicatie.

• Aanbevelen Ja

Prima meedenken met de klant en alles goed geregeld

Positief

• Aanbevelen Ja

Ik ben super tevreden over de gehele afwikkeling.

Ik ben heel erg tevreden over de afloop.

• Aanbevelen Ja

Goede site en vlotte afhandeling

• Aanbevelen Ja

Prima bedrijf, komt afspraken goed na en levert goede materialen.

Wij hebben al een aantal keer materialen bij dit bedrijf besteld en het is altijd goed voor elkaar.�

Ik ben zeer tevreden.

Uitstekende deal.

Score 10

Schnelle unkomplizierte Lieferung, Telefonat vorab war auch sehr nett.

Score 8

Gute und komplette Belieferung, Zeiten wurden eingehalten, Bestätigung via E Mail wäre hilfreich

alles super

Score 10

Sehr gute Website, alles einfach zu finden, schnelle Lieferung, hat alles gepasst. Top

Alles perfekt

Alles perfekt

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

SCORE 8

Ik heb 2 toners besteld voor 2 verschillende printers. 1 ervan is reeds in gebruik en ik heb daar niet over te klagen. De tweede heb ik nog niet geplaatst en kan ik dus geen enkel zinnig woord over vertellen.

gewoon goed

Goed spul, doet wat het moet doen en levering snel gedaan. Niets op aan te merken.

Score 10

Sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis, rasche Lieferung, sehr gute Kommunikation.\nZu empfehlen!

Score 10

bedienerfreundliche und exakte Auswahl,\nLieferung hat ca. 1 Woche gedauert\nWare in Ordnung und passt!

SCORE 10

prima service !

Kundenberatung: freundlich, hilfsbereit , Lieferzeit wie versprochen

Guter Service, sehr freundlich und sehr schnelle Lieferung

• Aanbevelen Ja

Goed bedrijf met een duidelijke webshop.

Prima service en bezorging. Alles netjes en heel geleverd. En de prijs is uitstekend.