SCORE 10

De toner werd keurig geleverd. Ik had er deze keer geen haast mee maar mogelijk dat uw bezorgingen in de toekomst wat korter kunnen want soms heb je een plotseling een urgentie. Ik heb de toner nog niet kunnen uitproberen maar ga er van uit dat dit geen probleem zal zijn.

SCORE 10

Duidelijke site, eenvoudig product gevonden, gegevens ingevoerd en volgende werkdag product in huis, dus gewoon heel tevreden over de levering. Product (cartridge, niet origineel) werkt prima in de laser printer.

SCORE 10

belofte helemaal waar gemaakt: 's middags laser-tonercassettes besteld en de volgende ochtend bezorgd!! Toppie

Snelle en goede levering

Topservice!

SCORE 10

Snelle levering en prima concurrerende kwaliteits-prijs-verhouding.

Score 10

Sehr schnelle Lieferung alles super \nPasst alles zu meiner Zufriedenheit \nIst zu 100 Prozent weiter zu empfehlen

SCORE 10

Zoals gezegd op uw site vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal. Tevens bent u de goedkoopste. Na telefonisch onderhoud met u (wat heel goed ging) kon ik de juiste bestelling plaatsen

SCORE 10

heel snel en goed gedaan

SCORE 10

Eenvoudige website en snelle levering. Prima !!

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

Alles perfekt Schnelle Lieferung, Qualit�t super und evtl.

Alles perfekt Schnelle Lieferung, Qualit�t super und evtl. R�cksendungen unproblematisch Gerne wieder

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

SCORE 8

cartridge gaaf eerst wat haperingen, maar het werkt nu

Goed verlopen

Opdracht goed verlopen

Zeker een aanrader

Goed advies en keurig geleverd voor een goede prijs

Goede service!

SCORE 10

Levering van het product ging razendsnel. Ik ben er goed over te spreken. De inkt doet wat het moet doen; de weergave is 100%. Heel blij met jullie want ik betaalde vroeger altijd de hoofdprijs voor een inkt cartridge. Dat hoef ik door jullie bestaan nu gelukkig niet meer. Voordeel daarvan is dat ik nu meer centjes kan besteden aan speelgoed en lekkers voor mijn twee honden :))

SCORE 8

duidelijk, snel en probleemloos. Zowel de levering als de kwaliteit! Zeer tevreden

SCORE 10

Zeer snelle service en een goed product!!

***

snel en vlot geregeld.

SCORE 8

Gekregen wat ik besteld had, op de afgesproken datum, voor een goede prijs. Precies wat een klant verwacht.

SCORE 10

MAKKELIJK VINDEN VH PRODUKT.SNELLE LEVERING NA ACCEPTATIE VAN HET BEDRAG MISSCHIEN MOGELIJK MAKEN OM TE BETALEN VIA MASTER CARD

correcte en snelle afhandeling

Snelle en juiste levering. Perfect verpakt.