Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Goed en snel mijn bestelling binnen en dat het belangrijk

SCORE 10

Super ervaring met hun huismerk inkt en snelle levering !!!! Zeker een aanrader

SCORE 10

Snelle levering en eventuele problemen worden goed begeleid en opgelost..

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn bestelling is verwerkt. Ik had per ongeluk twee dezelfde bestellingen geplaatst en meteen toen ik dat merkte een mail geschreven ter correctie. Dit is keurig verwerkt zonder enig gedoe.. Keurig afgedaan.

SCORE 10

Bestelde product is snel en goed geleverd. Ook de informatieverstrekking hieromtrent was zeer goed.

Snelle correcte levering.

SCORE 10

Prima service bestelling was goed

SCORE 6

Ik heb een goedkope cartridge voor mijn HP printer gekocht maar het papier loopt nu wel de hele tijd vast. Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er problemen zijn met de printer. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team.

snellen levering goede prijs

SCORE 10

Gewoon goed, goed verpakt, netjes geleverd de volgende dag, prijsverschil aanzienlijk, bedankt hiervoor!!!

SCORE 10

Snelle service. Het werkt prima.

SCORE 10

Betaalbare en schijnbaar prima inktcartridges, supersnelle levering!

SCORE 4

Je kan niet direct betalen bij bestelling , dus moet je wachten tot de faktuur , dan betalen en nogmaals wachten.....dan kan het natuurlijk mislopen zoals bij mij .

• Aanbevelen Nee

Bezorging was optijd.

SCORE 10

Makkelijk betalen en snel geleverd

SCORE 10

Snelle levering, product voor een goede prijs

SCORE 10

prima geregeld! snelle levering en alles conform afspraak

snelle levering en betaalbaar

SCORE 10

De benodigde cartridges waren snel en eenvoudig terug te vinden,

SCORE 10

Zeer goed en de kleuren zijn geweldig

SCORE 6

Ik ben tevreden de cartridge deed het niet maar het is goed opgelost krijg mijn geld terug,alleen even afwachten hoe lang het duurt voor het op mijn rekening staat.

SCORE 8

Prettige en snelle afhandeling van de bestelling, e.e.a tegen een goede prijs

SCORE 10

Topservice. Benieuwd hoe lang we doen met de cartridge!

SCORE 8

Het ging allemaal lekker vlot

SCORE 10

Snel geholpen, vakkundig te woord gestaan na een telefoontje over compatibiliteit met verschillende printertypes. Voordeliger nog dan anderen. Gewoon goed.