Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Super snel geleverd

SCORE 10

Beste service, goede kwaliteit en natuurlijk de laagste prijs voor mijn lazerprinter toner

SCORE 10

Wat ik heb bestelt kreeg ik ook. Snel en prijs kwaliteit verhouding is goed.

SCORE 10

Voor mij was het aller belangrijkste dat Ik heb gekregen waar ik om gevraagd heb. Ik kon dit snel en eenvoudig vinden.

Optijd geleverd. Gied werkend

SCORE 10

Snelle en keurige levering.

SCORE 8

eerste maal dat wij bij jullie wat bestellen dus voor het eerste een niet merken inktpatroon. scheelt meer dan *** goedkoper, en werkt perfect.

Snelle levering. Goedkoopste. Prima kwaliteit en heldere communicatie

SCORE 10

Er wordt altijd snel en corrrect bezorgd. Zodra ik besteld heb is het de volgende dag al bezorgd.

Goede zaak

SCORE 6

Goede service voor vervanging product.

SCORE 10

Snel geleverd, prima kwaliteit, heel voordelig

SCORE 10

De tijd was goed en de kwaliteit was goed.

SCORE 8

Snelle bezorging en een prima product.

Score 10

Für den relativ günstigen Preis ein erstaunlich guter Dachträger. Der Versand war sehr schnell. Insgesamt alles sehr professionell. Zu empfehlen...

Score 8

Bin sehr zu frieden mit dem bestelltem Fahrradträger.\nBestellung, Bearbeitung und Lieferung hat gut funktioniert. Eine Telefon.-Bandansage im Kundenzentrum wäre wünschenswert,

Alles super

Alles super

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

Score 10

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben.

Score 10

Super Qualität total einfach einzubauen in meinem GlC 600 keine halbe Stunde gebraucht. Bestellung war innerhalb drei Tagen gut verpackt bei mir.\n\nSehr stabil für meine Huskys ordentlich zu sichern.

iMMER WIEDER

Prettig zakendoen met Sleiderink

Warm aanbevolen�

Prima ervaring. Kom zeker terug

• Aanbevelen Ja

Zeer positief, route aangepast om de bestelling op de gewenste dag te bezorgen

erg goed bevallen

Eerste keer erg goed bevallen.