SCORE 10

Snelle levering, kwaliteit goed,(zwart) de kleuren toners heb ik nog niet hoeven vervangen.(heb ik wel mee besteld)

Goede en snelle service.

SCORE 4

de ink is waarde loos hij doet raar kleuren inkt werkt niet eens Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

SCORE 8

Goed produkt en snelle levering

SCORE 10

Extreem snelle levering, lage prijs en probleemloze levering van het juiste product.

SCORE 10

Snel geleverd en de kwaltijd van het product is prima.

SCORE 10

Hoe kan het, dat ik voor minder dan ***% van de prijs van een merkcartridge een perfecte toner cartridge voor mijn laser printer kan kopen? Ik zocht naar de adder onder het gras, maar heb hem nog niet gevonden. Prima printen voor een perfecte prijs. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan.

Correcte en snelle levering

SCORE 8

Duidelijke website en levering volgens afspraak. Precies wat ik verwacht.

SCORE 2

Jullie stuurden het verkeerde product Geachte mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

zeer tevreden

SCORE 10

Ben zeer tevreden, Werd goed geholpen met plaatsen van een logo

SCORE 10

Producten zijn van prima qualiteit en goed geprijst

SCORE 10

Inkt .nl is een voortreffelijke site. Prima producten tegen lage prijzen, goede aanbiedingen en geweldige snelle levering en service. Een AANRADER

SCORE 10

Zocht oud model HP-cartridges, nergens te vinden, maar uiteindelijk wel bij Inkt.nl Na bestelling snelle levering: dus happy

SCORE 10

Scherpe prijs, snel geleverd en prima kwaliteit

prima prijs, kwaliteit.

SCORE 8

Duidelijke overzicht van het te bestellen producten en de prijs is goed.

SCORE 10

Mijn beoordeling is gebaseerd op het feit dat de levering zeer snel en correct was. Ik ben uitermate tevreden daarover en ook de prijs die ik moest betalen. :-)

SCORE 2

Ink cartridge wordt niet door Hp printer herkend.Printniets af. Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

*****

Snelle levering en de printer werkt 100%

SCORE 10

Op tijd geleverd, printer print weer. Prima inkt voor een prima prijs.