SCORE 8

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling, kreeg een melding van patroon bijna leeg, heb toen gelijk een bestelling gedaan en daags erop kwam post.nl de patronen afgeven. min punt waarom geen complete set van 4 kleuren?

SCORE 10

Zeer snelle levering en lage prijs

SCORE 10

Het zelfde inkt set (4 stuks) bijna de helft goedkoper dan elders. Nu hopen of de beloofde pagina's ook behaald zullen worden.

Prima afhandeling

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij inkt.nl en in de toekomst bestel ik hier weer ! Snelle levering, goede kwaliteit.

SCORE 10

Artikel snel geleverd en werd automatisch als cadeau ingepakt.

SCORE 10

Binnen 24 uur mijn bestelling ontvangen (2 cartridges), lekker snel. Helaas 1 cartridge was niet goed, de printer liet het nog afweten. Gebeld hierover en de andere dag reeds een nieuwe ontvangen, zonder extra kosten en zonder problemen. Prima service dus. Van mij alleen maar complimenten.

SCORE 6

Na verloop van tijd ging de gele toner lekken. Storende gele strook op ons briefpapier achterlatend. Jammer Bestellingen komen stipt

Snelle levering!!!!!!!!!!

Prima service!

Tevreden

SCORE 10

Zeer fijne en snelle levering. Toner doet het prima

Snel en goedkoop

SCORE 10

Duidelijke website en zonder problemen het juiste product kunnen bestellen voor een goede prijs. Levering was ook snel en goed

SCORE 10

Duidelijke site en snelle levering.

SCORE 10

Duidelijke site,snelle bezorging van een goed product

SCORE 2

De inkt werkt niet en wordt niet herkend door de printer Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Order geplaatst, direct gereageerd, op afgesproken tijd geleverd.

SCORE 8

Geen negatieve punten waar genomen

SCORE 10

Snelle service voor minimaal de helft van de prijs die ik gewend was in de kantoorboekhandel. Top !

Alles is prima gegaan

SCORE 10

Alles verliep vlot en was netjes verpakt

SCORE 10

Prima kwaliteit, itt de vorige levering. Nu helemaal top.