SCORE 10

Goede prijs, snelle levering.

SCORE 10

Snel en goed geholpen en niet te duur.

SCORE 10

Zeer snelle bezorging en keurig netjes ingepakt. Ook qua kwaliteit buitengewoon tevreden.

SCORE 10

Soepele reactie op mijn klacht.

SCORE 10

Snelle levering voor een hele scherpe prijs en de kwaliteit is top.

Voordelig en snel geleverd

SCORE 8

Goed advies gekregen en de bestelling snel ontvangen

SCORE 10

Besteld en op de aangegeven tijd geleverd.👍

Snelle en correcte levering

SCORE 6

Goedenavond, Ervaring met het bedrijf is prima. Netjes afgewikkeld, zeer aantrekkelijke prijs voor de inkt en snelle levering. Voor wat betreft de inktcassettes ben ik niet zo enthousiast. Ik gebruik mijn Brother niet iedere dag. Bij de originele Brother-cassettes is dat geen probleem. Bij de inkt.nl cassettes moet ik na enkele dagen stilstand eerst meerdere prints draaien of het reinigingsprogramma uitvoeren om vervolgens prints te krijgen zonder strepen. De indruk bestaat dan ook dat de inkt-cassettekwaliteit toch niet dezelfde is als de originele. Ik ben wel benieuwd of er meerdere klachten zijn over dit onderwerp. M vr gr ***

SCORE 10

Sehr gutes Material zu günstigem Preis. Superschnelle Lieferung. Empfehlenswerte Firma. Gerne immer wieder.

Prima en snelle levering

Gewoon goed.

SCORE 10

De bestelling was de volgende dag al in huis ,dus goede levering!!

Goederen netjes ontvangen

SCORE 10

De bestelling plaatsen ging snel en was duidelijk, evenals de verzending. De bestelling was vakkundig verpakt en de volgende dag in huis.

SCORE 10

Prima behandeling, men is niet uit op de duurste verkoop te realiseren, doch men richt zich op de mogelijkheden van de klant, derhalve een 'warme' ervaring opzich!

SCORE 10

Prima product voor een prima prijs.

SCORE 10

Dank zij prima kleurencartridge kan ik mijn deskjet 720C blijven gebruiken.

Perfect gelopen. Besteld en volgende dag in huis. Prima kwaliteit

SCORE 10

Goede prijs en snelle levering

snelle levering product=prijs TOP