Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Uw website komt goed over en de de inktcassettes zijn vlot geleverd. Ervaring met uw producten moet nog plaats vinden, maar daar heb ik het nodige vertrouwen in. De laatste ster komt vanzelf als het zover is.

SCORE 10

bestelling erg vlot geleverd, inkt nog niet getest !

SCORE 10

geheel volgens de afspraak de volgende dag geleverd, prima!

SCORE 10

De door mij bestelde Epson-cartridge zwart heb ik Donderdag 2 Mei jl. besteld en die werd Zaterdag 4 Mei jl afgeleverd. Dat kwam mij heel erg gelegen,, omdat ik de printer hard nodig had Over de service ben ik dan ook goed te spreken. .

Makkelijke bestelprocedure, binnen 24 uur in huis

SCORE 8

prima service en levering!

Ser gut!

Score 10

Nach langer Suche bin ich auf die von Ihnen angebotene Dachbox gestoßen, die bei großem Stauraum über genug Eigenstabilität verfügt und damit auch für Kombis mit Glasdach geeignet ist (keine auf der Dachfläche aufliegende Box). Das Produkt macht einen wertigen Eindruck und wurde prompt geliefert. Nun muss sich die Box noch in der Praxis bei Wind und Regen bewähren.\nDank Internet lassen sich auch gute Produkte aus dem europäischen Ausland beschaffen. Danke!

Score 10

SchnelleLieferung, Artikel ist in Ordnung.

SCORE 10

Toner bestelt via site. Goed doorzoekbaar. Duidelijk in prijs - verzendkosten. Na bestelling via Ideal direct mail met bevestiging. De volgende dag track en tracé.. en keurig ingepakt geleverd. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Echt de goedkoopste in Nederland. Top!

Fijne service.

SCORE 10

Correct geleverd en de toner doet wat het moet doen

Op tijd geleverd.

SCORE 10

Zeer snelle levering en scherpe prijs. Goede aanrader om bij te kopen!

SCORE 10

Levering prima verlopen en de bestelling via de webshop ging ook heel vlot.

SCORE 10

Ik ben uitermate tevreden met het geleverde artikel service is prima, kwaliteit boven verwachting duidelijke uitleg i.v.b.met montage e.d. Nu

SCORE 8

Bestellen trac tracé keurig te volgen het goede passende product is geleverd

***

Snelle levering, top!

SCORE 6

toner cassette was OK. Alleen klopt de instructie hoe te openen niet met hoe het moet. Er staat dat er opzij een gekleurd stripje uitsteekt dat je moet verwijderen. Dat Is er niet In werkelijkheid zit er een zwarte klep voor de cassette de je moet verwijderen. Was even puzzelen.

Prima service!!

SCORE 10

Snelle levering, keurig in orde. De naamloze toner doet het goed in mijn printer.

SCORE 8

Zeer snelle levering en prima verpakt alleen maar pluspunten