SCORE 10

Jammer dat er voor een Belg geen betaalmogelijkheden zijn zoals paypal of bancontact. Overschrijving is nogal omslachtig, paypal kan ik dioen met 1 druk op de knop, en ik ben dan ook verzekerd. Nu doe ik een overschrijving, en heb ik geen verhaal als ik niks krijg.

snelle en goede service

SCORE 10

Zeer goede prijs. Nergens goedkoper.

SCORE 8

Inkt is goedkoop. Alleen de levering duurde twee dagen terwijl op de site toch staat "vandaag besteld morgen geleverd".

SCORE 10

Prima toner, goede prijs kwaliteit verhouding. Afdrukken zien er goed uit. Voor 22.00 op maandag besteld werd woensdag geleverd met duidelijke track en tracé. Heel tevreden.

Snelle response en levering

SCORE 10

Snel geregeld maar nog niet gebruikt

Goede snelle service

SCORE 10

Het juiste product en de volgende dag in huis!

SCORE 10

snel en goed verpakte levering

Snel!

SCORE 8

Goede ervaring met Inkt goede service snelle levering, gunstige prijs kwaliteit.

Snelste levering ooit!

SCORE 8

snelle levering bovendien goedkoper dan de grote concurrent

Score 10

Die Lieferung erfolgte schnell und mit der Ware bin ich sehr zufrieden.

Score 10

Gute und übersichtliche Website, faire Preise und ein fantastischer Lieferservice - Freitag um 10 Uhr bestellt, Samstag um 11 Uhr geliefert. Habe mich sehr gefreut, vielen Dank!

***

Score 8

OK, aber die angekündigte Sendungsverfolgung wurde nicht ausgeführt!

Score 10

Es hat alles einwandfrei geklappt. Schneller Versand, zeitnahe Information, pünktliche Anlieferung und alles in der versprochenen Qualität angekommen. Kann man guten Gewissens weiterempfehlen.

Lieferung war super schnell \n***

TOP, Einwandfrei, schneller Versand

Score 8

Ein gutes Produkt. Gut war die frühzeitige Information, dass sich die Lieferung verzögerte. Auch über den Versand wurde man schnell informiert. Vermisst habe ich jedoch die Information mit der Tracking-Nr., weshalb wir von der Lieferung und den Paketen überrascht wurden. Eine Panne war die Mitlieferung einer Hundebox, die den selben Postcode hatte. Dazu noch ein riesiges und schweres Paket. Positiv muss man jedoch erwähnen, das der Händler sofort reagiert und einen Retoureschein geschickt hat, weshalb die Bewertung insgesamt als Gut ausfällt.\n

SCORE 10

Bijzonder snelle levering zodat we weinig tijd verloren met wachten.

goede ervaring�

goede ervaring�

SCORE 10

Bestelling niet ontvangen vanwege foutief ingegeven postcode. Mailcontact gehad en vrijwel direct antwoord terug. Inkt.nl heeft voor een snelle oplossing gezorgd en dag later heb ik de toner ontvangen Prima service! Zou hier zo weer bestellen