SCORE 10

Duidelijke website. Levering snel, en product functioneert prima.

Blijf zoals jullie zijn. Top

SCORE 8

Goedkoop en snel bezorgd.

SCORE 10

Toners besteld die snel geleverd werden. Helaas had ik de verkeerde besteld, maar na contact met de service-desk is dit snel opgelost. Toners retour, tegoed op de website en de goeie besteld en ook weer een snelle levering. Vandaar 5 sterren.

SCORE 8

Alles was prima. Jammer dat er alleen acties zijn op bestelling grotere hoeveelheden dan 1 losse cartridge. Ik heb maar 1 zo'n printer en wil wel meer-vaker kopen. Maar ik wil geen oude cartridges.. Een korting op vervolgaankoop kan een oplossing zijn.

SCORE 8

Al meerdere keren besteld. Keurig telefonisch te woord gestaan, en snel alles geleverd gekregen. (Volgende dag) Kwaliteit van huismerktoners is, mede gezien t lage bedrag wat je betaald, prima. Kortom prima bedrijf om mee samen te werken.

SCORE 8

Onze eerste transactie wekt vertrouwen voor de toekomst. Vertrouwen is een solide basis.

SCORE 4

Zeer trage afhandeling van defecte levering, na 4 dagen nog geen oplossing Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Uiteraard doen wij ons best om klachten zo snel mogelijk op te lossen. Uiteindelijk hebben wij twee dagen na het eerste contact met u een oplossing aangeboden en uitgevoerd. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team.

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Ik zou het mooi vinden als ik mijn oude cartridge echt bij jullie kan recyclen

SCORE 6

Snelle levering, toppie! Kleine aantekening...een set inktcartridges voor een printer besteld en cartridges aangeleverd in drie verschillende soorten verpakkingen in 1 set!?

Voor de 1e keer besteld bij inkt.nl. Tot nu toe prima

SCORE 10

Na telefonisch gesprek snel en goed advies gekregen. Na bestellen snel geleverd voor een goede prijs

SCORE 10

Toen ik dacht toch weer verkeerde gekregen te hebben .werd mij rustig uitgelegd dat het toch de zelfde was. In tussen hebben ze gewacht toen ik het nogmaals probeerde. Was het toch niet goed kon ik weer bellen en evt terug sturen

SCORE 8

Te lang moeten wachten op de levering.

SCORE 10

Snelle levering en zeer goede prijs ook degelijk verpakt.

goed afgeleverd Goed product

Everything is in order. Recommend

SCORE 10

Snelle levering en goed verpakt

SCORE 10

De bestelling is snel afgehandeld en vlekkeloos bezorgd. Ik neem aan dat het product goed zou zijn!

SCORE 10

Geheel volgens de opdracht geregeld.

Score 10

Alles bestens gelaufen, schnelle Abwicklung und Versendung der bestellten Ware.

SCORE 6

Voorraad staat niet vermeld, Kreeg later een mail dat het later werd geleverd

SCORE 10

Snelle afwerking van de bestelling.