SCORE 10

Top service snel en betrouwbaar

SCORE 10

Gemakkelijk bestellen betalen en ook redelijk snel bezorgd

SCORE 8

Jarenlang heb ik originele tonercasettes gebruikt aangekocht bij de leverancier van mijn machine.. U leverde mij nu op advies een toner van het huismerk. Ik heb deze nu al enkele weken geplaatst in mijn kopieapparaat en stel geen directe problemen vast. Hoop dat dit zo blijft. *** Heb alternatief recent ook een 1ste keer een tonercasette geplaatst (van een huismerk maar niet aangekocht bij INKT.NL) bestemd voor mijn HP- CE 278A -printer. Ik krijg dan op mijn scherm een melding dat geen originele cartridge geplaatst werd ( met mogelijke conseqenties bij defect ( wegvallen garantie ?). Kan dit probleem ook optreden voor mijn de kopiemachine? Ik neem aan dat INKT.NL ook tonercasettes verkoopt van eigen huismerk bestemd voor HP-printers (overweging voor de toekomst) VRAAG : Ga ik dergelijke melding ook op mijn scherm krijgen als ik casettes van eigen huismerk bij Inkt.NL zou bestellen voor mijn HP-printer? Graag persoonlijk antwoord gewenst per e-mail aub waarvoor dank! U hebt al mijn gegevens. ***

Snel binnen

SCORE 8

Via Google heb ik de inkt gevonden die ik nodig heb voor mijn printer . Voor een niet al te misselijke prijs .

Perfecte service, correct en snel ! Chapeau. ***

Gewoon goed

SCORE 10

Ik had verkeerde cardrits besteld, en belde het bedrijf om ze om te ruilen. Dat was geen probleem, dus binnen 2 dagen had ik de goede cardrits voor mijn printer. Ik kon gratis mijn foute bestelling terug zenden, en het verschil wordt bij de volgende bestelling verrekend. Dus klasse voor dit bedrijf. Graag doe ik mijn volgende bestelling bij hun.

SCORE 10

Snelle levering. Dramatisch goedkoper dan merkproduct. Na vele printjes nog steeds tevreden.

SCORE 10

Zeer tevreden. Snelle levering, perfecte prijs kwaliteit verhouding inktcartridges!

SCORE 10

Super service, alles in orde

SCORE 10

Prima bedrijf, zeer goede toners voor heel betaalbare prijzen. Klantenservice is ook zeer klantgericht, ben een tevreden klant!

SCORE 8

1e levering gaf veel strepen. Gemaild nieuwe gehad prima service.

Snelle service, goede prijs

SCORE 10

Snel geleverd, goedkoopste dat ik vinden kon op internet en prima kwaliteit

SCORE 10

Zo goedkoop nog niet gevonden. En nog perfecte kwaliteit.

SCORE 8

De verzegeling is moeilijk te verwijderen

SCORE 8

Juiste artikel goeafhaalpunt. Echter wel nadat de eerste zending kwijt was geraakt. Niet duidelijk waar de fout lag. Welgoed op de hoogte gehouden na mijn vraag wat er aan de hand was. Ik zou 3,5 ster beter vinden overigens.

SCORE 2

Helaas functioneerde de toner niet in mijn printer (Brother). ik heb een dure Brother toner moetne kopen. Dat heb ik elders gedaan. De bewering dat de toner ook in Brother printers functioneert, klopt dus niet. Geachte mevrouw, Vervelend dat u problemen heeft met de toner. Wanneer u problemen en-of vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op om dit probleem te verhelpen. Met vriendelijke groeten, het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Goedkope, snelle service bij bestelling en beantwoording van concrete vragen.

SCORE 8

Ik heb de inkt nog niet gebruikt. Kan dus geen ervaring meedelen.

SCORE 10

Goede prijs, en snelle levering.

Snelle levering, goed product