Score 10

Alles top

• Aanbevelen Ja

Prijstechnisch, kwaliteit en service in een woord �top�

Zeker aan te bevelen!

Score 10

Super Shop

SCORE 10

alles is perfect en snel verlopen

SCORE 10

Prima product werkt goed. Ik had problemen met mijn eerste cartridge maar een dag later had ik al een nieuwe in huis compimenten. Oude kon ik sturen naar een antwoordnummer dus geen extra kosten. Prima! Communictie snel en correct

SCORE 2

Ik bestel de huismerk toners steeds bij inkt.nl om compatibiliteits problemen te voorkomen. Helaas bleken de nieuw bestelde toners niet met de oude samen te gaan. Dit was bekend bij inkt.nl en dit hadden ze ook op hun website kunnen aangeven maar hier kwam ik pas achter toen ik een nieuwe toner wilde gaan gebruiken. Goedkoop blijkt naar weer eens duurkoop te zijn. Had ik originele toners gebruikt dan had ik de andere 3 gebruikte toners niet hoeven weg te doen.

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Snel en goed, makkelijk wat administratie betreft.

SCORE 10

Snelhijd van levering zeer goed Website zeer eenvoudig.en overzichtelijk Eigen merk werkt goed

SCORE 8

Bestelling is zeer correct afgeleverd.

SCORE 10

Goed product en snelle levering van de canon toner cartridge !

SCORE 8

Goed e inktpatronen. O.k.

SCORE 10

Prima service snelle levering. Een dikke 10 dus.

Alles keurig geregeld

SCORE 8

Dit is de tweede keer, dat ik een cartridge bij inkt.nl bestel. De eerste was snel leeg. Dat viel tegen. Maar ik probeer het nog een keer. De reden is, dat de aanschafprijs laag is. De bezorging gebeurde snel en correct.

SCORE 10

Eenvoudig, snel en goed! Ik bestel de volgende keer weer via inkt.nl

SCORE 10

In het algemeen , heel tevreden, Ik wens graag te weten of Julie nog andere produkten verkopen Groetjes, ***

SCORE 10

Snel & betrouwbaar, absoluut geen gedoe!!

SCORE 10

Cartridges goed van prijs, correct bezorgd, goed verpakt.

Tevreden

binnen 24 uur weer printen helemaal oke

SCORE 10

Prettige webshop, overzichtelijk en een snelle levering van een prima product!

SCORE 10

snel, goed en goedkoop. Aanrader!

SCORE 10

goede kwaliteit en snelle bezorging