Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Score 6

Der Dachträger wurde in gutem Zustand geliefert. Leider betrug die Lieferzeit statt drei Tagen über eine Woche, so dass wir vom Urlaub bereits wieder zu Hause waren, als die Ware ankam!

SCORE 8

Snelle levering goedkoop en het werkt prima. Ik ben er zeer tevreden mee en raad ook andere kennissen aan om bij jullie te bestellen. Met andere woorden uitstekend! Ga zo door.

SCORE 10

Snel geleverd, goede service. Geen idee of de inkt ook goed is, want ik heb de cartridge nog niet gebruikt

SCORE 10

Eigen merk toner Canon 725 besteld. Volgende dag (zaterdag) geleverd. Ziet er degelijk uit en werkt prima. En dat voor 10.50. Perfect!!!!!

SCORE 10

Prima, oprijd geleverd, wat was beloofd. Juiste bestelling

SCORE 8

netjes vlot geleverd en prima prijs-kwaliteit.

Score 10

Sehr schnelle Lieferung, alles Top!

SCORE 10

Snelle en correcte levering !

SCORE 10

Zeer snel geholpen en geleverd

SCORE 10

De beste en goedkoopste! Snelle levering. Bestel er volgende keer zeker weer.

Snel, goedkoop, thank you

SCORE 8

Prima bedrijf, correcte afhandeling van de bestelling

SCORE 10

Voldoet aan alle verwachtingen. De kwalitieit van het huismerk is zeer goed.

SCORE 10

Prima cartridges en snelle levering tegen een goede prijs

SCORE 8

Bij het bestellen van de cartridge's voor Canon MG5650, moet dit per stuk worden gedaan! Elke keer bij 1 bestellen begint de lijst weer opnieuw in plaats dat je alle cartridge,s aan kan klikken. Waarom niet het hele pakket van 5 ook mogelijk???

SCORE 8

Zeer goeie prijs en snelle levering. Kwaliteit van Rob de nog niet kunnen testen.

Goede prijs, snelle levering

SCORE 10

Ik ben altijd huiverig voor niet originele cartridges-toners, helaas waren de originele kleurentoners voor mijn kleuren laserprinter (Brother) ruim *** euro per stuk! Toch maar een alternatief gezocht en deze gevonden bij Inkt.nl voor nog geen 15 euro per stuk! Passen precies, werken na een week nog steeds net zo goed als de originele. Snelle levering (volgende dag in huis) en netjes verpakt. Helemaal tevreden.

SCORE 10

Supersnelle levering! Smiddags besteld en volgende dag geleverd.

SCORE 10

Super tevreden. 's Middags besteld, volgende dag in huis!

SCORE 10

Goede prijs, snelle levering. Aan mijn verwachtingen voldaan.

perfekte service

SCORE 10

Prijstechnisch erg interessant om er te kopen en de afhandeling super accuraat en snel.

SCORE 8

Snelle levering, goede artikel en scherpe prijs.

SCORE 8

Opmerking: de papieren instructie voor het verwisselen van de cartridge is niet erg duidelijk.