SCORE 10

Eenvoudig bestellen en de volgende dag geleverd.

SCORE 10

Snelle levering en scherpe prijs.. Ik ben heel erg tevreden.

SCORE 10

Beste prijs snelle service de lagestelrijz van hele EU

SCORE 10

Helemaal top. Woensdag besteld, donderdagavond bezorgd en het product is prima. Ik doe langer met de toner van huismerk dan met die van Samsung!

Supersnel!

• Aanbevelen Ja

Duidelijk en netjes geregeld.

• Aanbevelen Ja

Goede leverancier, focus op prijs-kwaliteit

Zie pluspunten

Aan te raden.

Prima website, vlot contact. Levering kunnen omzetten naar een andere dag zonder problemen. Netjes bezorgd.

• Aanbevelen Ja

Duidelijke website en snelle levering. Goedkoper kon ik mijn levering niet vinden!

SCORE 10

voor zo'n lage prijs verwacht je gewoonweg niet dat alles in orde zal zijn, dus je waagt een gokje en tot je verbazing blikt alles te kloppen: prijs ok, leveringstermijn ok en produkkt blijkt ook nog eens goed te werken!!! Ga zo door INKT.NL!

SCORE 10

Goede sortering en kwaliteit, snelle levering !

Score 8

Schnelle Lieferung des Dachträgers und Dachbox.\nLeider zunächst die falsche Beschreibung dabei. Bis ich es merkte dauerte es ein wenig, weil die Abstände nicht passten. Mit richtiger Beschreibung prima Aufbau.\nEine Kunststofflasche war abgebrochen. Es folgte schnelle unkomplizierter Austausch.\nGuter Dachträger für diesen Preis.\nDachbox etwas lapprig, aber erfüllt ihren Zweck für diesen Preis allemal. Insgesamt guter Shop

Score 1

Warte immer noch auf die Lieferung, obwohl schon längere Zeit bei der Bestellung versandt angegeben wurde. \nDaher Bewertung ungenügend

• Aanbevelen Nein

SCORE 10

na bestelling werd ik door een vriendelijke meneer terug gebeld om mijn bestelling te bevestigen..

Speditive kaufabwicklung, hervorragende Kundenbetreuung, schnelle Lieferung

:-)

Score 10

Sehr schnelle Lieferung. Eine gute und geräumige Box. Problemlose Bestellung. Gerne jederzeit wieder.

Score 10

Service super alles tip top

Snelle levering.

Gewoon steengoed

SCORE 10

Deze winkel heeft een breed assortiment en hele goed prijzen. De levering was correct en mijn printer is weer als nieuw

SCORE 10

Snelle levering en goed product voor een heel scherpe prijs. Dit is myn nieuw adres voor toners. Gewoom zo doorgaan.

SCORE 10

wij vinden de prijs heel belangrijk

SCORE 8

Goede service en snelle levering