SCORE 10

kan niet anders zeggen de service was uitstekend

Goede snelle levering

SCORE 10

Uitstekend product voor een vriendenprijsje. Goede communicatie en correcte afwikkeling van zaken. Aanrader!

SCORE 10

Snelle en betaalbare service.

SCORE 10

Bedrijf doet wat hij zegt.

SCORE 8

vlotte afwikkeling van de bestelling

SCORE 10

Tot nu toe kan ik alleen zeggen TOP Goede producten en zeer snelle levering tegen een zeer schappelijke prijs.

snel en netjes afgeleverd

goed en snel geleverd

SCORE 10

Website is erg overzichtelijk. De bestelling is erg snel afgehandeld en keurig verpakt bezorgd. Informatie tijdens de verzending was goed. Een beoordeling over het product kan ik nog niet geven.

snelle en nette service

SCORE 10

Super snelle levering en Geweldige prijzen !

SCORE 10

snelle service en veel goedkoper dan in België

SCORE 8

Overzichtelijke site, snelle levering.

SCORE 8

goede informatie over product; snelle levering

SCORE 10

Goede afhandeling, snelle levering. Perfect !!

Supersnel en behoorlijk veel goedkoper! THANK YOU

SCORE 4

één van de tonerscatriges doe het niet, de 2e doet het wel. Een hard ratelend geluid, kan ik deze terugsturen? Hoe werkt dat? Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er problemen zijn met een toner. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op om dit op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Uitstekend. Goede prijs en snelle levering

SCORE 10

Super snelle levering, uitstekende kwaliteit

SCORE 6

inkt patroon doet het prima alleen printer blijft rood knipperen herkent de chip niet denk ik. Vindt ik jammer

Score 10

Es ging schnell und ohne Probleme.

Sehr gut .

Score 10

Alles bestens, gerne wieder! Vielen Dank!

SCORE 10

Gewoon goed, snelle levering, goed product voldoet aan de verwachtingen en scherp geprijsd...!