Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Site ziet er netjes uit en de artikelen zijn gunstig geprijsd. Bestelling is goed en juist afgehandeld.

Prima Toners, uiterst age prijs

SCORE 10

Snelle bezorging en zeer gunstige prijzen!

Snelle afhandeling,duidelijke site.

SCORE 4

helaas is de rode kleur niet goed. bij het afdrukken wordt deze geel waardoor de tekst niet meer is te lezen. *** Geachte mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u problemen heeft met de afdrukken. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team.

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Eigen merk toner en drum besteld voor een Brother printer, zeer scherp geprijsd, werkt goed en binnen 24 uur in huis.

SCORE 10

snelle correcte levering en de prijs is ook nog eens oke

Uitstekende webshop, prima prijzen,

!!!oke!!!

SCORE 10

Prima toner. Goede prijs. Prima aflevering!

SCORE 10

Goede en snelle levering tegen een mooie prijs

SCORE 10

Ik kan hier nog niet veel over zeggen om dat ik voor het ierst bestelt heb maar tot nu gaat het goed

SCORE 10

De goedkoopste en volgende dag geleverd .heb je inkt nodig bestel bij hun

snel. verzorgd

snelle service

SCORE 10

Super afwikkeling. Snel en netjes geleverd. Gewoon TOP.

SCORE 10

Zeer snel geleverd, goed verpakt, eenvoudig om te bestellen...dus zeer tevreden.

SCORE 10

goed verpakt, netjes verzorgd en binnen de aangegeven tijd bezorgd.

SCORE 10

goede snelle levering goede prijs

Snel en correct afhandeling

SCORE 10

Bestellen en afhandeling zoals ik het graag zie, snel en eenvoudig. Prijs prima en kwaliteit hetzelfde als het origineel. Zeer tevreden.

supersnelle levering......